Bukan mudah bila kita nak cuba berubah ke arah yang lebih baik kan. Tapi bila ada usaha itu sudah memadai. Paling penting tetapkan minda untuk terus istiqamah dan disiplin.

Bab ni ramai yang fail termasuk la ksya sendiri. Sebab nya bila bab nak berubah ke arah berat yang ideal, susah sangat nak follow bila makanan sedap lalu Lalang depan mata.

Tapi, Insya Allah akan cuba terus istiqamah mulai saat ni jugak. Bila nak berubah ni tak perlu nak tunggu petang ni ker, esok ker, tahun baru ke, minggu depan ke tapi teruskan buat tindakan yang perlu. Dan rangka strategi perang lengkap dengan senjata dan plan B.

Ingat senang ke wanita ni nak diet secara sihat? Tak semua mampu lagi2 yang suka makan. Alasan, anak makan tak habis jadi ummi la yang ke habiskan. Gitewwww.

Insya Allah, mulai hari ni dan saat ni setiap pagi kita mulai sarapan dengan Neutrocut Haus. Ni bukan supplement kurus tau, tapi meal replacement. Bila berat badan normal, pergerakan kita pun cergas dan badan lebih sihat. Kemudian minda pun tak mudah berserabut.

Paling penting, sentiasa senyum. Orang ganu kata, senyum sokmo. Cheeeeseee. 😊