Haus Beauty TV – Get Haus Jimat Weyh! | Haus Beauty TV kembali lagi this Saturday, 26 December 2020. Kali ni Duta dan Founder Haus akan bincangkan topik best, Angkara Kosmetik Beracun. Perbincangan bagus ni sebab ramai kalangan kita yang tersalah pilih produk kosmetik. Kesudahannya skin makin teruk dan ada yang terpaksa dapatkan rawatan di hospital.

Tahun ni, ini adalah program terakhir yang pihak HQ buat khas untuk peminat setia Haus Skin, Huas Cosmetics & Haus Premium. Tahun depan, akan ada program yang lagi best dan bagus untuk peminat produk skincare dan kosmetik natural halal paling diyakini. Untuk tonton live malam esok, sila like page rasmi Haus Cosmetics. Jangan lupa set kan reminder jam 9 malam esok.

https://www.facebook.com/HAUSCosmetics

Untuk info Haus Skin adalah koleksi skincare , Haus Cosmetics mesti anda semua dah tahu kan, semestinya koleksi kosmetik dan Haus Premium pula ada koleksi suplement untuk kesihatan kita semua. Semua produk ni adalah antara terbaik, kualiti antarabangsa dengan high end formula.

Sabtu ni, Haus ada buat promosi besar besaran untuk Haus Skin dan Haus Premium. Macam biasa sepanjang program ni berlangsung harga tak masuk akal akan dimiliki oleh mereka yang buat pilihan yang bijak.

Alaaa, macam ala Go Shop tu kan. Masa tayangan tu discount giler giler siapa yang tak grab rugi yakmat. Tapi ni lagi best sebab ada Roda Impian weyh!!!

Ksya dah guna set Haus Skin ni dah dekat setahun. Alhamdulillah skin dah banyak berubah ke arah yang lebih baik. Untuk info, ksya tak pernah guna sebarang set skincare secara konsisten. Sebab tu skin banyak berjeragat dan kusam. So, bila skin lapisan dalam dan banyak rosak nak baik pulih tu ambil masa sebab produk natural kan.

Ada je Blood Orange Serum yang diformulasi khas untuk pulihkan jeragat tapi ksya tak boleh guna asbab skin berminyak. Tapi ada je kawan2 yang serasi setelah guna beberapa teknik. Insya Allah ksya pun nak cuba lagi. Sebab Serum ni sangat bagus untuk cerahkan kulit dengan lebih cepat dan pudarkan jeragat dan hilangkan muka kusam. Stay tune.

Apapun, anda semua dijemput menonton Haus Beauty TV pada hari Sabtu ni, 26 December 2020. Ajak sekali kawan2 datang meriahkan majlis.

Untuk terus shopping produk haus, anda dijemput terus ke laman web dibawah

https://hauscosmetics.com.my/?ref=syaz203