Segalanya Mudah Dengan MyParcel Asia | Dengan MyParcel Asia anda tidak perlu dah beratur panjang kat kaunter lagi2 musim pkp ni kan. Tak perlu dah sediakan cash banyak untuk bayar kos postage yang mahal tu. Kos postage sangat berbaloi baloi terutama seller yang fokus kat online. Pack barang, print consignment note esoknya drop off kan sahaja di mana-mana courier pilihan anda.

Sebelum ni ksya suka guna EasyParcel. Banyak tahun jugak la setia nan satu. Lepas tu stop terus bisnes online sebab ada kerja hakiki. Tapi dah biasa buat bisnes online, rasa tak boleh nak stop terus. Akhir tahun 2019 ksya decide join bisness Haus Cosmetics. Ksya suka kan Misi dan Visi syarikat to become kosmetik halal paling diyakini. Insya Allah kami bersama sama team haus guardian yang besar memperjuangkan kosmetik halal terbaik, kualiti antarabangsa da high end formula.

Bila dah mula bisness baru ni, terasa nak tukar arah la. Terus join MyParcel Asia. Harga kedua2 nya sama, murah dan berbaloi2. Kerja kita senang, isikan maklumat penerima, checkout dan print. Pastikan anda ada printer wireless sebab ia sangat mudahkan kerja seharian.

Ni ksya dah sediap masukkan maklumat customer for my team untuk delivery esok. Macam biasa sebab ksya ada keje hakiki, suami yang jadi runner tidka bertauliah. Lagipun tempat kerja suami dekat sangat dengan J&T.

MyParcel Asia

Untuk info, MyParcel Asia ni korang boleh pilih nak guna Pos Laju, J&T atau Nation Wide. Ksya suka J&T & Pos Laju sebab ni pilihan utama customer dan team. Alhamdulillah, tiap malam wajib login dan masukkan data. Delivery ada setiap hari. Team semua pulun bua sales cari side income. Ada team dah pun cecah RM1000+++ walau belum akhir bulan.

Setiap bulan mana2 team yang capai target akan dapat Rewards Special dari Ksya aka Leade TeamSparkle, Rewards Cash & Rewards Emas dari HQ. Best tau dok dalam haus circle ni. Selain dapat extra income, dapat pulak ilmu bisnes, coaching personal dan kasih sayang dari kami.

Siapa yang belum daftar MyParcel Asia tu, jom daftar sekarang. Topup serendah RM20 jer. >>> https://myparcelasia.com/

PG Syamila | HC10056
Nak join team ksya? Klik link >>> SAYA NAK JOIN TEAM KSYA