Quartely Rewards dah mula masuk dalam akaun bank semua Haus Guardian yang layak. Tapi petang semalam rewards untuk Master Guardian (MG aka master stokis) dan Premium Guardian (PG aka stokis) jer dulu. Info dari HQ terlampau ramai yang dapat CASH REWARDS ni, sebab tu akan 2 batch.

Semua pulun buat extra income dengan Haus Cosmetics, produk lokal HALAL yang paling DIYAKINI. Kami tidak cakap kosong atau hanya sekadar atas kertas je. Ada bukti yang padu, jelas lagi bersuluh. Sebab tu ksya yang tidak pernah konsisten pakai skincare dan tidak pernah kenal kosmetik mula tertarik dan terjatuh cinta tanpa sengaja dengan haus cosmetics

Permulaan hanya sekadar ingin mencuba, terus serius dalam bisnes haus dan bersama sama GIM COSMETICS (kilang Haus Cosmetics) untuk memperjuangkan kosmetik halal diperingkat yang lebih luas. Lepas ni bila sebut je kosmetik halal terus terbayang HAUS.🥰

Berita gembira sang ngimau dok mengaum tak henti henti terus tersebar dalam group besar Haus Guardian, Master Stokis dan Premium Guardian. Ksya pun tak terkecuali, nak la jugak share dengan anda semua. Rezeki pertengahan bulan. Tapi duit tu bukan untuk digunakan untuk personal, simpan untuk buat pelaburan EMAS.

Nanti nak pm acik lin buat pelaburan emas lepas ni. Simpanan untuk masa depan yang lebih cerah. Insya Allah.

PG Syamila | HC10056
Nak join team ksya? Klik link >>> SAYA NAK JOIN TEAM KSYA