Premium Guardian Weekly Performance | Dengar tajuk pun ksya dah rasa seram. Mak aiii, ni nak kena present data kat Master leader. Kalau la tak capai target, salah present data mau nyer kami ke fire. 🤣

Masuk zoom meeting, ksya pula jadi orang pertama buat persembahan. Takpe, confidence is perfection. Report dah susun elok, dan data pun so far so good. Performance better from last month. Alhamdulillah.

Tapi banyak lagi nak kena baiki. Skill leadership tu kena asah betul2. Dah siap dah plan gempur anak2 team yang lena sangat tidur bangun2 tu. Team yang aktif pun dah basuh sesiap bagi lagi advance. Target bulan October ni teamsparkle bling bling menuju puncak. Insya Allah.

End of session, kami masing2 share format report untuk penambahbaikkan presentation week ke 4 pulak. Sharing is caring. Sambil tukar idea mana yang elok tu kita buat bersama-sama. Walau team yang berlainan tapi kami semua di bawah satu bumbung Haus Guardians.

Nak join team ksya? Klik link >>> SAYA NAK JOIN TEAM KSYA