Semalam update Gmail kat androids…tapi lepas update tu tak de la nak tengok rupanyer macam mana….

Pagi ni baru tengok…nak cek email je pun…tak teringat dah update semalam…buka je tengok…wow!!!!….cantik, comel….♡♥♡♥

image

Sya biasa balas email dan reply komen blog di androids aje sekarang…sebab pc dan laptop fully booked… :-p

Teringin jugak nak beli laptop acer versi tab tu…tapi tak de keperluan sangat sekarang…in future, Insya Allah boleh lah dapatkan sebiji…kena kumpul duit dulu… #^_^#