Durian Crepe…rata2 orang bercakap tentang durian crepe…kalau kat facebook…hari2 ada yang upload durian crepe…semua bagi response positif….sedapnyerrrr

Teringin nak beli…kenapa tak buat?…camne nak buat dah sya memang tak suka durian…nak beli sebab nak bagi hubby, mil dan ira cuba…sya dengan ahmad memang tak makan…bau pun dah memeningkan…dah try banyak kali tapi tetap tak berhasil….

Ada yang cakap…eeeiiii…ruginya tak makan durian…sedap tau…tak kisahla korang cakap sedap beribu kali pun….tak teringin pun nak makan…buat masa sekarang la kan….mana tahu makin umur bertambah selera nak makan durian tetiba datang…hmmm…no komen…hehehehe

Bagi sesiapa yang ingin cuba buat sendiri Durian Crepe ni kan boleh la ke blog Semanis Gula….korang akan nampak betapa cantiknya durian crepe homemade….terbaikkkk….

Nampak sangat menarik kan….sebab kan sya tak makan durian, boleh la cuba buat jagung crepe…mesti meletup….hik3…..