Salam semua…

Mood hari ada sket…blh la utk update entri pendek…he3…

Baru lepas lunch…makan tapi hakikatnya makanan tk berapa nak masuk pun dalam perut…paksa rela je makan ni…camni la kan dugaan ibu mengandung….lagi2 bila dah berumur…maklumlah lan…tahun 2012 ni umur akan mencecah 35 tahun….hik3…

Beruntungla bagi yg kahwin awal…umur dh masuk 30an…anak2 dah sekolah rendah….

Minggu lepas berakhirla drama Tentang Dhia…kira best la kan ending camtu…sehidup semati…tk de chance la Ku Salmi nak dapat menantu kaya dan melancong ke Eropah…hahahaha…

MIL tk sempat tengok pun…sebab hari khamis malam jumaat…dia pergi Masjid…jadinya lepas balik masjid….sya buka kt Tonton.My…kiranya blh la jugak tengok episod last tu…

Ramai yg bagi komen positif…kiranya rata2 suka ending cerita camtu…ada juga yg minta Tentang Dhia disambung ke Tentang Dhia2…tu nak kena tanya producer la kan… 😉

Dah banyak menulis…masa utk cari makanan ringan kt koperasi lak…nak mengunyah…baru rasa loya tu kurang sket….  hik3

p/s : hari ni bermula la drama baru menggantikan Tentang Dhia….Gemersik Kalbu…sinopsis di blog Nurizspace…tp slot Azalea pun best jugak…Ampunkan Dosaku…sinopsis cerita blh layan kat blog PuanBee yea…