Lamanya tk update blog…rindu juga rasanya…tp nk wat camne…nk angkat tangan utk menaip pun rasa tk de daya…

Kiranya blog syamilamohd.com sejak kebelangan ni membisu seribu bahasa…

Cukuplah kat ofis je paksa rela buat kerja hadap komputer…kat rumah masa utk beristirehat…semoga tahun baru 2012 nanti kesihatan dah bertambah baik…amin..

Walaupun tk de post terbaru…ada juga yg rajin dtg dan komen…terima kasih semua… 😉

Hari ni paksa rela juga update entry ringkas utk lepaskan rindu yg terbuku sejak sekian lama…he3…

Blog pun dh jadi tk betul template selepas update theme version baru…biarkan je dulu camtu…walaupun tk suka…terpaksa dibiarkan utk sementara…tahun baru nanti Insya Allah template akan dikemaskini…

Ada masa nanti sya akan balas komen korang yea…

C U Later…

p/s : intai2 blog denaihati nak tengok siapa yg masuk carta top 10 utk contest gadget impian…tp tk de pulak…lum update lagi atau sya dh ketinggalan zaman yea…hmmm

First Impression Penting Untuk Blogger