Semalam jalan2 blog PuanBee[dot]Com tgk ada Contest : Gadget Impian Saya…mmg best je kan…tp tk blh nk buat entry sebab ada rumah kakak, sempena majlis pertunangan anak saudara…

Blog Denaihati selalu je buat contest yg best…tp cam biasa sya mmg tk de peluang langsung nak menang..huhuhu..maklumla yg join tu blogger2 hebat..sya ni biasa2 aje…huhuhu….tp tk kisahla…tk rugi kan mencuba…rezeki tk siapa yg tahu…Thumbs up

Jadi bila balik rumah hari ni…terus buat entri ringkas mengenai gadget impian sya…

Saya teringin sangat nk memiliki Ipad2…kenapa? sebabnya bila sya pergi rumah saudara mara senang la nk surf internet dan update blog serba sedikit…susah nk bawa lappy…leceh sket nk kena bawak mouse & charger…maklumla battery lappy dh K.O…huhuhuhu…

ipad2

Selain tu kan blh la bagi budak2 ni main game…bukannya apa..budak2 ni mmg aktif yg amat…sya sampai pening kepala layan dorg…dh la ramai org..budak2 ni pula lari sana sini…tk blh duduk diam…kat rumah sendiri ok la…kalau la ada Ipad2 kan…blh la bg dorg main game…sekurang2nya masa org tgh ramai tu…bg budak2 main game yg best2 sekejap dalam bilik…tk blh juga biarkan main lama2…nanti tk sihat asyik berkurung je main…kan..kan…kan…

Nak beli sendiri tak mampu…huhuhu

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.comditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak Siti dan Serverfreak