Assalamualaikum…

pic puasa

Lamanya sya tk update blog ni…kat rumah mood ada tp wifi pulak yg problem…semalam baru TM dtg tukar modem yg lain…jadi malam ni blh la update apa yg patut…

Tp sebabkan tgh sibuk buat projek menjahit langsir…jadi tk blh la nk spend byk masa kt depan laptop…

Fasa Pertama dah pun siap…ada 7 fasa lagi ni….2 minggu je lagi nk kena siapkan..harap2 sempat la kan….minggu ke3 insya allah nk balik kampung…

langsir raya 2011

Camni le rupa langsir fasa pertama yg dh siap di jahit & terus pasang…kiranya dh basi la kan…he3…

Biasa je…tk pandai nk buat cantik2…yg ni pun ambik masa nk jahit…Big Grin

SyamilaMohd