Assalamualaikum…

Ptg td cam biasa tk dpt nk layan sgt sinetron Cinta Melody…my MIL mmg tk miss la…minat sgt tu… sya pun minat jugak.. tp tak leh nk bg komitmen sangat .. so layan je la youtube .. tu pun kalau free… kalau tak miss camtu jer…

Tak de la nak wat review sangat pun, setakat yg tengok aje la…bagus jugak bila mak sedara Jelita bg klue kt Pak Bharata tentang kisah silamnya… tp tk best lak bila dia bagitau kat mak Elang, Anggika yg Melody adalah anak suaminya ngn isteri yg terdahulu…

Pak Bharata lak rasa senang je bila dekat ngn Melody dan sesekali terasa cam ada sesuatu antara mereka, tambah pula bila ternampak gambar mak Melody, Nissa.

Bila Elang meluahkan pada bapanya tentang sikap Melody kepadanya, Bharata membuat perancangan supaya Melody dan Elang bekerja bersama2 sebagai satu pasukan…Bharata dan Elang sama2 sukakan Melody, cuma perasaan Bharata lebih kepada kekeluargaan, namun Elang lebih kepada perasaan ‘Cinta’….Love Struck

Malas nk cerita bab sepupu Melody, si Jelita sebab kalau kebetulan tengok scene Jelita, memang tak layan pun…baik layan buat keje lain… Big Grin

Ending Cinta Melody episod 8 bila Elang bagitau Anggika yg dia sudah jatuh hati kt Melody… bersambung… Winking

SyamilaMohd