Assalamualaikum…

Hari jumaat lepas baru berkesempatan pergi ke Gambang Waterpark … dh lama plan nk pergi..selalu je tk jadi…akhirnya tercapai jugak…yg paling seronok sudah tentulah ahmad & ira… Smile

Mmg tak de plan pun nk pergi sana… mlm jumaat tu je tetiba rasa nk pergi main air kat sana…kebetulan mood abahnya ok lak pagi tu…apa lagi..on je la… Winking smile

Perjalanan ambik masa kurang 2 jam…

Malas nak bercerita panjang,,,layan gambar aje la yea….

DSCF1006d

DSCF0968dDSCF0982dDSCF0978dDSCF0984dDSCF0986dDSCF1002dDSCF1003dDSCF1008d

eh…mana ahmad? tk tidur ker? tk tidur pun….tgh makan… sampai rumah dh kul 8.30 mlm…lepas mandi2…dlm stgh jam ahmad pun lena di buai mimpi…ira lak dlm kul 11 mlm baru tido…

SyamilaMohd