Siyes Nyesal Tengok Kongsi Kat Pawagam – Sarang Jerung

Kenapa yea sarang jerung cakap macam tu..jom baca kesimpulannya di bawah…

kesimpulannya, aku tak sarankan la korang tengok filem ni kat pawagam (tapi ikut korang la nak g tengok pun). serius weh. bukan aku nak tutup periuk nasi Farid Kamil ke apa, tapi memang sangat bengang weh. kitorang g 10 orang, 10 orang dah rm100. kalau puas hati memang la takper, tapi.. argghh.. bukannya mengharapkan CGI yang melampau, aksi yang sangat ganas, tapi cukuplah kalau boleh bagi lakonan yang mantap, jalan citer yang bagus, serta ending yang memuaskan hati. filem ni wehh, bukannya drama yang tengok free tu. trailer nak gempak tapi … argghh tension. sebelum tu ada tengok trailer KL Gangster, perggh trailer nak gempak jugak. tapi, aku tak tau la kalau nasibnya sama cam ni. apa pun, aku memang tersilap kali ni. sebelum ni untuk citer melayu, aku tunggu review orang, baru aku g tengok kalau diorang cakap best. tapi sekarang, aku pulak yang kena buat review. hahaha. anyway, syabas Shaheizy Sam sebab tak buat aku tertidur dengan lakonan ko!!

Nak baca lagi? Jom ke sana… http://www.izzudin.com/2011/05/review-kongsi-farid-kamil-sila-pulangkan-duit-kami/

SyamilaMohd