Salam ceria semua…

Baru je siap buat kad ucapan..simple jer…hadiah pun tk seberapa….sudi la kiranya uols terima dengan hati yg terbuka yea…

Ni la kad yg sya buat…print pun atas kertas A4 je…selalu je lupa nak beli kertas A4 yg tebal bila kuar bandar…sowi yea…Be right back

Maaf jugak sebab lambat pos….niatnya nak buat kad comel2..tp tak sempat…mlm2 lak tido awal..kepenatan…tu yg tak sempat….sya lak tk suka bg org menunggu…kesian lak kt uols kan…

pemenang

Hadiah akan dipos ptg ni guna khidmat Skynet…Insya Allah esok sampai le tu…cuma yg kak yong je lum lagi…semuanya dh ready..tunggu final confirmation aje…Winking smile

SyamilaMohd