keluarga

Mood masih blur lagi…hari ni dah masuk hari ke 38 berpantang…hari ni juga dah 8 hari ahmad & ira tak kesekolah…sebabnya sya sambung pantang di kampung…

Pantang kat kampung lagi best…sebab rumah mak kecil je..senang nak siapkan makanan utk anak2…tak perlu jalan jauh turun naik tangga nak kedapur…lagipun adik2 ada, boleh minta tolong apa yang patut…

Sikecil Husna pula tak banyak karenah…alhamdulillah…sesekali menangis tu biasa la kan…budak2 kalau tak menangis tak best juga…sebab bila dia menangis tu menandakan dia sihat walafiat…lagipun kita dapat agak nada menangis sakit, lapar dan minta perhatian…maknanya suruh kita dukung dan peluk….

{ Husna bila dah berumur 37 hari }

Husna selalu jugak kembung perut…sebab kak sya suka sangat makan roti…memang nampak..kalau hari tu sya banyak makan roti..malamnya husna akan menangis…nasib baik ada tungku herba…bila kita tuam2 bahagian perut..baru la nampak dia lega sket…jadi sekarang ni sya memang kurang dah makan roti…lebih banyak makan biskut…

Continue reading

Assalamualaikum…

Hari ni tak ada idea nak menulis…ada free layan facebook baca info terbaru…terbaca la satu kisah yang meyayat hati…akhirnya menangis keseorangan…besarnya pengorbanan seorang ibu untuk anak2…I Love My Mum…

 

Menyelit Sikit : Gambar terbaru selepas mengandung kali yang ke-3…muka ku dah bulat…dagu pun dah berlapis2…hik3…walaupun sakit2 badan ada hati lagi nak pergi berkelah dengan kawan2 di Pantai Teluk Kalong….masa berjalan boleh pula tahan sakit…balik rumah mula la mengadu kat hubby minta belas kasihan…hahaha

Jom baca kisah selanjutnya mengenai pengorbanan seorang ibu yang tidak ternilai… Continue reading

Assalamualaikum

Dah lama nak tukar theme (rumah baru untuk blog syamilamohd.com) lagi…tapi tak jumpa yg sesuai…sya suka yg simple2 je…tak nak yang bunga2 cam sekarang ni….mengidam la pulak…hahaha….

Cuba juga usha kat mr google…tapi itula tak jumpa…maklumla sekarang ni tidak boleh duduk lama2 dpn komputer..mula la sakit kepala…ada juga yang berkenan…tapi size pula kecil…nak edit memang malas…banyak masa diperlukan…

Entah bila la blog ni nak berwajah baru agaknya…hmmmmm…..

Berbalik kepada keluarga…tahun ni baru minggu lepas berkesempatan bawa anak2 jalan2 jauh dari kemaman…tak de la jauh mana pun..setakat pergi ke kuantan je…niat asal nak pergi shopping barang dapur kat Giant Kuantan…tapi tak jadi sebab perbezaan harga yg besar la jugak…jadi shopping barang plastik je…balik kuantan pergi semula shopping kat Cola Agency di Kemaman…harga barang dapur kat sini memamg berbaloi2x…

Tapi ok la…bukan main seronok budak2 dapat jalan2…tak beli barang mainan pun kat diorang…masing2 nak main naik kereta mainan…dah dapat satu..berebut la pula..nasib la…ramai yang tunggu giliran…he3 Continue reading

Follow Me
Pray For BOEING 777 MH17
Pray For BOEING 777 MH17
Waktu Solat Kawasan Cukai
رابو
02 Syawal 1435
Now : Dhuhr (18:13)
Next : Asr (21:35)
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Find us on Facebook
Top Commentators
UserOnline
Archives