cloth diapers

Promosi Cloth Diapers at Mamapayish.com

Sekarang ni ada promosi yang best di Mamapayish.com…beli 5pcs cloth diapers daripada mana2 brand (GG Babies, QQ Baby, Happy Flute, Weegro, Rainbow, Coolababy dan macam2 lagi la…tk daya nak buat listing)…campur2 yea…anda akan dapat Kos Penghantaran Secara Percuma….berbaloi tu..sebab postage biasa dalam RM7-8 juga rasanya.

Apalagi…meh la ibu2 yang ada baby yg comel2 tu shopping di web Mamapayish.com sekarang!!!!

Continue reading

LensaMama Photography

Jom dapatkan perkhidmatan professional daripada LensaMama…tak caya??? cuba tgk gambar2 dibawah….semuanya di ambil oleh LensaMama….

Kalau ada yg nk dptkan Koleksi Cloth Diapers seperti dalam gambar jgn segan2 isi Contact Form di sebelah yea… ;-)…blh je hadiahkan utk kawan2 sempena bayi baru….comel kan… ;-)

Continue reading

KISAH YANG SANGAT MEMILUKAN!

Anak perempuan kecil yang malang ini memberitahukan ibunya,"Mama, adik baru saja melukis memakai lipstik mama".

Ibunya yang mendengar hal itu, lalu melihat lipstik 294322_280282811995969_192242767466641_991211_652392863_nmahal yang baru saja dibelinya telah tinggal setengah. Dengan muka anaknya yang penuh dengan lipstik serta di baju dan tangan. Dengan sangat marah, ibunya mengamuk dan memukuli anak perempuan kecil yang malang tersebut tanpa menghiraukan tangisan dan jeritan dari mulut kecilnya.

Kemudian setelah berhasil melepaskan emosinya, ibu ini baru sedar kalau anak perempuannya sudah tidak bergerak lagi. Ia pun menggoncang tubuh anaknya sambil menangis dan memohon agar storeanak perempuannya membuka matanya.

Tetapi terlambat,….. jantung anak perempuan itu telah berhenti berdetik.

Di saat itu, ibu melihat ke katil tempat tidur anaknya, disitu tertulis sebuah tulisan dengan lipstik merah yang tertulis: "Mama, adik sangat mencintaimu".

By: Wanita Melayu Islam Jangan Pakai Baju Ketat Di Tempat Awam

Mom, Baby & Kids Store
Mom, Baby & Kids Store
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Waktu Solat Kawasan Cukai
خميس
12 Ramadan 1435
Now : Maghrib (00:36)
Next : Isha (01:20)
Social
Top Commentators
UserOnline