animasi

Awak Rosakkan, Kami Baiki

Rancangan kartun yg ahmad suka tgk….Handy Manny…Slogan kedainya adalah “Awak Ada Rosakkan? Kami Baiki”….apa2 aje kerosakkan akan dibaiki dengan jayanya oleh Manny dan peralatannya dengan mengamalkan sifat “kerjasama”….

Siarannya adalah setiap hari tp tk tahu pukul berapa di Astro Disney Junior Channel 618…Open-mouthed smile

1678_a1102

Handy Manny is a Disney animated children’s television program that premiered on September 16, 2006. The program was originally part of the Playhouse Disney daily block intended for preschoolers. On February 14, 2011, it was moved to the Disney Junior block, serving as Playhouse Disney’s replacement.

Continue reading

Barbie in a Mermaid Tale

Semalam suka layan movie Barbie in a Mermaid Tale di Channel 616, Cartoon Network….Barbie-in-a-Mermaid-Tale-screenshots-barbie-movies-10789172-672-368[1] cerita kanak2 tapi ahmad & ira tk layan pun…ummi dorg je yg kusyuk tengok…ahmad & ira masing dok main game kt pc & laptop…sorg satu..tk payah gaduh2…Big Grin

Suka tengok movie ni  sebab pelakonnya comel2 …Winking smile

Kisahnya apabila Permaisuri Duyung berkahwin dengan manusia dan lahirlah Puteri barbie-in-mermaid-tale-barbie-in-mermaid-tale-13480011-672-368Merlia yg kemudiannya dibesarkan oleh manusia….sehinggalah pada satu masa Puteri Merlia terpaksa pulang kedunia asal ibunya untuk menghalang kejahatan….

Sya tk kisah pun jalan cerita camne sebab sama je yg dlm buku dongeng kanak2 kan…yg penting suka tengok barbie yg comel2 tu… Batting Eyelashes

Dah tua pun masih minat tengok cerita kanak2…hik3

LGW21

Jumbo…

Assalamualaikum…

Masuk hari ni tak tahu ntah yg keberapa budak2 ni dok layan Jumbo Gajah Biru…sampaikan Tok Umi pun dh pening kepala…boring… Big Grin

Skrg ni pun dok layan citer tu lagi…sambil2 buat edisi mewarna…

Walaupun boring..tp tgk gak…dah ada depan mata kan…nk gi sambung sesi mewarna la…tk blh nk layan tenet lagi…budak2 sibuk ajak join sama…Winking

images (7)

Continue reading

Kereta Berlakon Teater

Assalamualaikum…

Selama ni kita dok tgk org je yg berlakon kan..skrg ni kereta pun dah pandai berlakon..siap boleh kenyitkan mata lagi…ni betul2 kereta yea…juga blh melompat…

Kereta2 ni adalah karakter-karakter The Cars seperti Lightning McQueen, Mater, Doc Hudson, Sally Carrera, Luigi dan Ramone.

Pementasan tersebut bakal berlangsung di Kuala Lumpur bermula esok, 1 April hingga 3 April ini di Stadium Tertutup Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Continue reading

Conan Edogawa / Shinichi Kudo

 

Salam ceria semua…

Hari ini seharian tk on lappy…dok ngadap pc je…sebab pc mmg on 16 jam…wat design ni sya lebih suka guna pc..tp nak ngadap pc ni bukannya leh selalu…hari ni kebetulan hubby keluar, ahmad & ira lak dok main ngn kawan2…keje pun dh siap…so blh la spent masa jap…

Bila mlm ni..ahmad & ira dh tido…masa utk on lappy lak..cek email…sya mls nk sign in gmail…nk set kat microsoft outlook…semuanya dh disusun ikut folder…lebih selesa terima email camni…even masa offline pun leh refer email yg dh masuk…Open-mouthed smile

Tapi best lak dok layan citer kartun Canon kt Astro Ceria…sya mmg suka tgk citer ni…dari dulu sampai skrg..mmg tk jemu layan…biasalah suka sgt layan citer fantasi…he3…

Continue reading

Mom, Baby & Kids Store
Mom, Baby & Kids Store
Information
Information
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Waktu Solat Kawasan Cukai
خميس
23 Jamadil Akhir 1435
Now : Isha (01:06)
Next : Imsak (10:45)
Social
UserOnline