animasi

Rancangan kartun yg ahmad suka tgk….Handy Manny…Slogan kedainya adalah “Awak Ada Rosakkan? Kami Baiki”….apa2 aje kerosakkan akan dibaiki dengan jayanya oleh Manny dan peralatannya dengan mengamalkan sifat “kerjasama”….

Siarannya adalah setiap hari tp tk tahu pukul berapa di Astro Disney Junior Channel 618…Open-mouthed smile

1678_a1102

Handy Manny is a Disney animated children’s television program that premiered on September 16, 2006. The program was originally part of the Playhouse Disney daily block intended for preschoolers. On February 14, 2011, it was moved to the Disney Junior block, serving as Playhouse Disney’s replacement.

Continue reading

Semalam suka layan movie Barbie in a Mermaid Tale di Channel 616, Cartoon Network….Barbie-in-a-Mermaid-Tale-screenshots-barbie-movies-10789172-672-368[1] cerita kanak2 tapi ahmad & ira tk layan pun…ummi dorg je yg kusyuk tengok…ahmad & ira masing dok main game kt pc & laptop…sorg satu..tk payah gaduh2…Big Grin

Suka tengok movie ni  sebab pelakonnya comel2 …Winking smile

Kisahnya apabila Permaisuri Duyung berkahwin dengan manusia dan lahirlah Puteri barbie-in-mermaid-tale-barbie-in-mermaid-tale-13480011-672-368Merlia yg kemudiannya dibesarkan oleh manusia….sehinggalah pada satu masa Puteri Merlia terpaksa pulang kedunia asal ibunya untuk menghalang kejahatan….

Sya tk kisah pun jalan cerita camne sebab sama je yg dlm buku dongeng kanak2 kan…yg penting suka tengok barbie yg comel2 tu… Batting Eyelashes

Dah tua pun masih minat tengok cerita kanak2…hik3

LGW21

Assalamualaikum…

Masuk hari ni tak tahu ntah yg keberapa budak2 ni dok layan Jumbo Gajah Biru…sampaikan Tok Umi pun dh pening kepala…boring… Big Grin

Skrg ni pun dok layan citer tu lagi…sambil2 buat edisi mewarna…

Walaupun boring..tp tgk gak…dah ada depan mata kan…nk gi sambung sesi mewarna la…tk blh nk layan tenet lagi…budak2 sibuk ajak join sama…Winking

images (7)

Continue reading

Follow Me
Pray For BOEING 777 MH17
Pray For BOEING 777 MH17
Waktu Solat Kawasan Cukai
خميس
26 Ramadan 1435
Now : Isha (01:19)
Next : Imsak (10:48)
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Find us on Facebook
Top Commentators
UserOnline
Archives