Watermark Percuma

Setiap Watermark sya akan design secara PERCUMA Winking smile

Tapi dengan syarat … minta jasa baik uols letak link blog SyamilaMohd.Com di bloglist uols..bolehkan… Winking smile

 

 

Antara Koleksi Watermark untuk Peribadi dan Kawan2…

wm wm2

                           wmainimp2

Ni pula antara Watermark yang tersedia untuk di edit sekiranya ada yang berminat….nak design baru pun boleh, anda hanya perlu hantar gambar dan text yang diinginkan untuk diletakkan dalam watermark anda, dan contoh design yang anda minat….contoh boleh je buat carian di Google.com.my

Sekiranya ada permintaan untuk sya reka yang baru tanpa ada contoh….tidak akan dilayan yea…sebab tak de masa untuk berfikir…maklumla bila dah senior ni…fikiran pun tak berapa kreatif, tambah2 pula anak2 selalu buat kacau… :-)

 

LGW03LGW09LGW10LGW12LGW18

LGW22

LGW27

 

Untuk buat tempahan, sila tinggalkan di kotak komen dlm format berikut  :

  • text yg akan diletak dalam watermark / signature
  • kod pilihan (ada di sudut kanan bawah image)
  • email

SyamilaMohd

Comments: 131

  1. sha July 16, 2013 at 7:08 pm Reply

    Assalam..ada lg x watermark free ni?

    Text: Sakura Sweet House

    Emel : sakurasweethouse@yahoo.com

    • syamila July 17, 2013 at 5:08 am Reply

      ada…tp nak yang macam mana….boleh pilih contoh di atas…gambar kalau nak tukar…boleh cari gambar yg nak…dan email ke syamila02@gmail.com…tq

  2. sue July 16, 2013 at 3:43 pm Reply

    salam kak…sy nak jugak :-)

    Dsuefia Collection
    http://dsuefia.blogspot.com
    LGW09
    E-mail : suefia788@yahoo.com
    Thanks a lot sis :-)

  3. [...] Watermark Percuma [...]

  4. wani July 1, 2013 at 12:31 pm Reply

    text yg akan diletak dalam watermark / signature : keluargaku hidupku shahrulsyazwani.blogspot.com
    kod pilihan (ada di sudut kanan bawah image) : LGW10@2010
    email : SYAZWANI2429@YAHOO.COM

    • syamila July 6, 2013 at 7:56 am Reply

      sila cek email yea….WM done… ^_^

  5. intan October 29, 2012 at 2:52 pm Reply

    salam..
    masih buat lg watermark?

  6. efa August 29, 2012 at 9:21 am Reply

    assalam, berminat nak buat watermark percuma tu..nak yg kod atas sekali LGW01 C 2010.

    Butik Koleksi Effa Ismail
    017-9299190

  7. farah wahidah mohd zabidi April 27, 2012 at 2:13 pm Reply

    salam akak,
    farah nak juga boleh :)

    1- LGW03
    2- girls station
    3- farahzabidi@yahoo.com

    terima kasih atas jasa baik akak :)

  8. SyamilaMohd March 9, 2012 at 7:07 pm Reply

    nanti kak sya edit yea….tq

  9. Ummi Nur January 15, 2012 at 4:31 pm Reply

    As’kum..sis, ada lagi tak watermark free hehehe?
    tq

  10. amirah adnan December 22, 2011 at 10:52 pm Reply

    akak.. silap ayat..hehe

    text : the one and only, copyright of amirah adnan

    emel : ohbulan22@gmail.com
    amirah adnan recently posted..Our PartyMy Profile

  11. amirah adnan December 22, 2011 at 10:42 pm Reply

    salam.. akak, mira nak jugak boleh? hehe

    LGW03

    text : the one an only,copyright of amirah adnan

    emel :ohbulan22@gmail.com
    amirah adnan recently posted..Our PartyMy Profile

  12. Nur December 8, 2011 at 6:37 pm Reply

    Watermark percuma ke.. Sungguh baik hati Kak Syamila. Kalaulah saya belum ada watermark sendiri, tentu saya teringin juga.

    p/s : Nur nak minta izin untuk war-warkan di dalam blog? Boleh ke?
    Nur recently posted..OST OMBAK RINDU VERSI HAFIZMy Profile

  13. Yayang Hanis November 30, 2011 at 4:07 am Reply

    akak,..saya pun nak satu juga…boleh kan?? terima kasih,..

    Jejaka Jambu http://www.yayangbaik.blogspot.com

    LGW15

    dayat_ska@yahoo.com.my

    • SyamilaMohd December 9, 2011 at 5:18 pm Reply

      WM utk Kod LGW15 tk blh edit buat masa ni..sebb adobe illustrator ada masalah….kalau blh pilih yg lain yea…. tq

  14. Damia Damishqi November 29, 2011 at 12:26 pm Reply

    Salam,

    Ada lagi tak untuk khidmat free ni?
    Text: Damishqi Collection
    kod pilihan:LGW03
    email: damishqicollection@gmail.com
    Damia Damishqi recently posted..Masih AktifMy Profile

    • SyamilaMohd December 3, 2011 at 12:24 pm Reply

      ada….nanti saya buat yea…komen ni sya belum approve lagi .. siap WM baru approve..takut terlepas pandang…dh byk kali terlepas pandang…

    • SyamilaMohd December 9, 2011 at 5:12 pm Reply

      WM dh siap….dh email yea….

  15. ieda November 25, 2011 at 10:05 pm Reply

    sy nk 1 watermark gak bleh x

    iedaoshin http://iedaoshin-story.blogspot.com/
    LGW12@2010
    Email:iedaoshin@yahoo.com.my
    terima kasih

  16. Liza November 24, 2011 at 1:02 pm Reply

    Nak satu bleh? masih buka ke offer ni?

    Text : lensaliza ; http://www.lizayati.blogspot.com

    kod : LGW03@2010

    email : nice__yard@yahoo.com
    Liza recently posted..BreastPumpingMy Profile

  17. jemarisuri November 4, 2011 at 11:53 am Reply

    salam,

    sy nk bertanya watermark tu msh ada yg free ke?…kalau ada sy nk yg paten LGW15@2010..tp kalau dh takde camne sy nk tempah…tk
    jemarisuri recently posted..ole-ole dari SabahMy Profile

  18. Hazmin Hamudin October 27, 2011 at 12:47 am Reply

    kalau yang takda buat bloglist ni macam mana kak..hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Harga Tiket Final Negeri Sembilan vs Terengganu Kekal RM50My Profile

  19. puan kutu October 26, 2011 at 3:50 pm Reply

    woo ada yg percuma disini..:)
    puan kutu recently posted..Wordless Wednesday : Dear EXMy Profile

  20. Hanis October 26, 2011 at 9:28 am Reply

    Salam kak! rajin ye buat watermark..
    saya pon nk gk!

    text : Blog saja-saja http://litelitecra2y.blogspot.com/
    code : LGW03
    emel : hanissmohd@yahoo.com

    mmm, klau akk rajin.. buatkn satu lgi ye utk blog personal saya..(tk yah buat yg ni pon tkpe) yg ni nnti saya login dn msukkn blog ni dlm boglist..

    text : Blog si pemalu http://sayamalu.blogspot.com/
    code : LGW09

    thanks ;)
    Hanis recently posted..25 Things Random Giveaway by Penmerah.comMy Profile

    • SyamilaMohd October 29, 2011 at 3:47 pm Reply

      ok…nanti kak sya buatkan yea….

  21. ina September 9, 2011 at 11:03 am Reply

    saya try buat sndri tp x leh ar kak. nak satu boleh watermark

    text: inaRIENA’98 http://inariena.blogspot.com/
    kod: LGW22
    email: inariena@yahoo.com
    thanx

    • SyamilaMohd September 29, 2011 at 11:14 pm Reply

      sya dh buat sket…tp tertangguh sebab adobe photoshop ada masalah….nak kena install baru…minggu ni bz sgt..technician tk sempat dtg…insya allah minggu depan settle..

  22. asyifa July 27, 2011 at 7:17 am Reply

    As-salam….masih boleh tempah watermark kak?

  23. syima mama kyra July 12, 2011 at 4:42 am Reply

    Syamila…nak tnya..watermark saya dah siap ke? hehe
    syima mama kyra recently posted..1st Giveaway Mama SyimaMy Profile

  24. keluargaku Syurgaku July 11, 2011 at 4:54 am Reply

    as salam,
    ni details kak Nurul bagi utk watermark……TQ

    Text: Familyku Segalanya / http:Nazayiena76.blogspot.com
    kod: LGW12@2010
    Email: n_nadhirah@hotmail.com

  25. keluargaku Syurgaku July 1, 2011 at 7:16 am Reply

    Assalamualaikum……..
    masih dpt free lg ke utk watermark….Kak Nurul nak satu….

  26. mrs.yie June 26, 2011 at 2:41 am Reply

    text – tahap seratos / rafinamimi.com
    kod – LGW03
    emel – rafinarmzm@gmail.com

  27. mrs.yie June 26, 2011 at 2:35 am Reply

    nak jugak boleh? berapa kena bayar ni?atau masih lagi free?hehe :)

  28. sue June 20, 2011 at 5:25 am Reply

    Text – mazzda collection-homemade cute craft
    Kod – LGW09
    soalan: klu nk tukar gambar bunga dlm bulatan tu ngan gmbr lain blh x?

  29. sue June 20, 2011 at 5:11 am Reply

    sy pun nak watermark….

  30. syima mama kyra May 20, 2011 at 12:41 am Reply

    maaf salah letak kod..

    pembetulan kod – LGW20

    TQ dear..
    syima mama kyra recently posted..Upin Ipin My Profile

  31. syima mama kyra May 20, 2011 at 12:35 am Reply

    Saya nak 1 WM

    Text – NORA SYIMA
    Kod – LGW22
    Link – Tak payah letak
    email : syyma78@gmail.com

    TQ
    syima mama kyra recently posted..Upin Ipin My Profile

  32. syima mama kyra May 18, 2011 at 9:28 am Reply

    As Salam

    Ada lg ke WM percuma nie..klu ada saya nak satu..
    nt sy email detail if ada lg free WM..

    pls reply TQ
    syima mama kyra recently posted..Upin Ipin My Profile

    • SyamilaMohd May 18, 2011 at 10:56 am Reply

      ada lagi dear…

  33. faizah May 4, 2011 at 1:37 am Reply

    Adik, akak pun mahu…terima kasih. :D

    text : Chocoladenz , homemade chocolate , http://coklatsiti.blogspot.com
    kod : LGW12
    email : coklatsiti@gmail.com
    faizah recently posted..Tempahan Cikgu Liza – 100pcsMy Profile

  34. shida ghazali April 25, 2011 at 3:28 am Reply

    assalammualaikum kak..saya pun nak…

    text: Shida Ghazali , http://kisahshidaghazali.blogspot.com/
    kod: LGW12
    email: shida_mirma@yahoo.com
    thanx
    shida ghazali recently posted..ehem3need ur voteMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *