Watermark Percuma

Setiap Watermark sya akan design secara PERCUMA Winking smile

Tapi dengan syarat … minta jasa baik uols letak link blog SyamilaMohd.Com di bloglist uols..bolehkan… Winking smile

 

 

Antara Koleksi Watermark untuk Peribadi dan Kawan2…

wm wm2

                           wmainimp2

Ni pula antara Watermark yang tersedia untuk di edit sekiranya ada yang berminat….nak design baru pun boleh, anda hanya perlu hantar gambar dan text yang diinginkan untuk diletakkan dalam watermark anda, dan contoh design yang anda minat….contoh boleh je buat carian di Google.com.my

Sekiranya ada permintaan untuk sya reka yang baru tanpa ada contoh….tidak akan dilayan yea…sebab tak de masa untuk berfikir…maklumla bila dah senior ni…fikiran pun tak berapa kreatif, tambah2 pula anak2 selalu buat kacau… 🙂

 

LGW03LGW09LGW10LGW12LGW18

LGW22

LGW27

 

Untuk buat tempahan, sila tinggalkan di kotak komen dlm format berikut  :

  • text yg akan diletak dalam watermark / signature
  • kod pilihan (ada di sudut kanan bawah image)
  • email

SyamilaMohd

Comments

  1. sha says:

    Assalam..ada lg x watermark free ni?

    Text: Sakura Sweet House

    Emel : sakurasweethouse@yahoo.com

    1. syamila says:

      ada…tp nak yang macam mana….boleh pilih contoh di atas…gambar kalau nak tukar…boleh cari gambar yg nak…dan email ke syamila02@gmail.com…tq

  2. sue says:

    salam kak…sy nak jugak 🙂

    Dsuefia Collection
    http://dsuefia.blogspot.com
    LGW09
    E-mail : suefia788@yahoo.com
    Thanks a lot sis 🙂

    1. syamila says:

      waalaikummussalam…

      WM done…sila cek email yea…

      untuk letak WM di gambar boleh guna photoscape software…free download je….

      cara nak letak blh tgk di entry http://syamilamohd.com/2010/10/cara-letak-watermark-guna-photoscape/

  3. wani says:

    text yg akan diletak dalam watermark / signature : keluargaku hidupku shahrulsyazwani.blogspot.com
    kod pilihan (ada di sudut kanan bawah image) : LGW10@2010
    email : SYAZWANI2429@YAHOO.COM

    1. syamila says:

      sila cek email yea….WM done… ^_^

  4. intan says:

    salam..
    masih buat lg watermark?

  5. efa says:

    assalam, berminat nak buat watermark percuma tu..nak yg kod atas sekali LGW01 C 2010.

    Butik Koleksi Effa Ismail
    017-9299190

  6. salam akak,
    farah nak juga boleh 🙂

    1- LGW03
    2- girls station
    3- farahzabidi@yahoo.com

    terima kasih atas jasa baik akak 🙂

  7. SyamilaMohd says:

    nanti kak sya edit yea….tq

  8. Ummi Nur says:

    As’kum..sis, ada lagi tak watermark free hehehe?
    tq

    1. SyamilaMohd says:

      WM free ada lagi…

      1. cikgu comel says:

        akak,ada lg ke free?huhu
        cikgu comel recently posted..Ronasutra Mineral Powder dan Pelembab MurahMy Profile

  9. amirah adnan says:

    akak.. silap ayat..hehe

    text : the one and only, copyright of amirah adnan

    emel : ohbulan22@gmail.com
    amirah adnan recently posted..Our PartyMy Profile

  10. amirah adnan says:

    salam.. akak, mira nak jugak boleh? hehe

    LGW03

    text : the one an only,copyright of amirah adnan

    emel :ohbulan22@gmail.com
    amirah adnan recently posted..Our PartyMy Profile

  11. Nur says:

    Watermark percuma ke.. Sungguh baik hati Kak Syamila. Kalaulah saya belum ada watermark sendiri, tentu saya teringin juga.

    p/s : Nur nak minta izin untuk war-warkan di dalam blog? Boleh ke?
    Nur recently posted..OST OMBAK RINDU VERSI HAFIZMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      blh aje… 😉

  12. Yayang Hanis says:

    akak,..saya pun nak satu juga…boleh kan?? terima kasih,..

    Jejaka Jambu http://www.yayangbaik.blogspot.com

    LGW15

    dayat_ska@yahoo.com.my

    1. SyamilaMohd says:

      WM utk Kod LGW15 tk blh edit buat masa ni..sebb adobe illustrator ada masalah….kalau blh pilih yg lain yea…. tq

  13. Salam,

    Ada lagi tak untuk khidmat free ni?
    Text: Damishqi Collection
    kod pilihan:LGW03
    email: damishqicollection@gmail.com
    Damia Damishqi recently posted..Masih AktifMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      ada….nanti saya buat yea…komen ni sya belum approve lagi .. siap WM baru approve..takut terlepas pandang…dh byk kali terlepas pandang…

    2. SyamilaMohd says:

      WM dh siap….dh email yea….

  14. ieda says:

    sy nk 1 watermark gak bleh x

    iedaoshin http://iedaoshin-story.blogspot.com/
    LGW12@2010
    Email:iedaoshin@yahoo.com.my
    terima kasih

    1. SyamilaMohd says:

      Wm dh siap…dh email… 😉

  15. Liza says:

    Nak satu bleh? masih buka ke offer ni?

    Text : lensaliza ; http://www.lizayati.blogspot.com

    kod : LGW03@2010

    email : nice__yard@yahoo.com
    Liza recently posted..BreastPumpingMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      kak sya dh email yea…. 😉

  16. jemarisuri says:

    salam,

    sy nk bertanya watermark tu msh ada yg free ke?…kalau ada sy nk yg paten LGW15@2010..tp kalau dh takde camne sy nk tempah…tk
    jemarisuri recently posted..ole-ole dari SabahMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      dh email yea…

  17. kalau yang takda buat bloglist ni macam mana kak..hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Harga Tiket Final Negeri Sembilan vs Terengganu Kekal RM50My Profile

  18. puan kutu says:

    woo ada yg percuma disini..:)
    puan kutu recently posted..Wordless Wednesday : Dear EXMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      percuma sentiasa…insya allah

  19. Hanis says:

    Salam kak! rajin ye buat watermark..
    saya pon nk gk!

    text : Blog saja-saja http://litelitecra2y.blogspot.com/
    code : LGW03
    emel : hanissmohd@yahoo.com

    mmm, klau akk rajin.. buatkn satu lgi ye utk blog personal saya..(tk yah buat yg ni pon tkpe) yg ni nnti saya login dn msukkn blog ni dlm boglist..

    text : Blog si pemalu http://sayamalu.blogspot.com/
    code : LGW09

    thanks 😉
    Hanis recently posted..25 Things Random Giveaway by Penmerah.comMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      ok…nanti kak sya buatkan yea….

  20. ina says:

    saya try buat sndri tp x leh ar kak. nak satu boleh watermark

    text: inaRIENA’98 http://inariena.blogspot.com/
    kod: LGW22
    email: inariena@yahoo.com
    thanx

    1. SyamilaMohd says:

      sya dh buat sket…tp tertangguh sebab adobe photoshop ada masalah….nak kena install baru…minggu ni bz sgt..technician tk sempat dtg…insya allah minggu depan settle..

  21. asyifa says:

    As-salam….masih boleh tempah watermark kak?

    1. SyamilaMohd says:

      WM dh sent kt email… 😉

  22. Syamila…nak tnya..watermark saya dah siap ke? hehe
    syima mama kyra recently posted..1st Giveaway Mama SyimaMy Profile

  23. keluargaku Syurgaku says:

    as salam,
    ni details kak Nurul bagi utk watermark……TQ

    Text: Familyku Segalanya / http:Nazayiena76.blogspot.com
    kod: LGW12@2010
    Email: n_nadhirah@hotmail.com

    1. SyamilaMohd says:

      dh email kan… 😉

  24. keluargaku Syurgaku says:

    Assalamualaikum……..
    masih dpt free lg ke utk watermark….Kak Nurul nak satu….

    1. SyamilaMohd says:

      ada…bagi details yea kak nurul…

  25. mrs.yie says:

    text – tahap seratos / rafinamimi.com
    kod – LGW03
    emel – rafinarmzm@gmail.com

  26. mrs.yie says:

    nak jugak boleh? berapa kena bayar ni?atau masih lagi free?hehe 🙂

  27. sue says:

    Text – mazzda collection-homemade cute craft
    Kod – LGW09
    soalan: klu nk tukar gambar bunga dlm bulatan tu ngan gmbr lain blh x?

  28. sue says:

    sy pun nak watermark….

  29. maaf salah letak kod..

    pembetulan kod – LGW20

    TQ dear..
    syima mama kyra recently posted..Upin Ipin My Profile

  30. Saya nak 1 WM

    Text – NORA SYIMA
    Kod – LGW22
    Link – Tak payah letak
    email : syyma78@gmail.com

    TQ
    syima mama kyra recently posted..Upin Ipin My Profile

  31. As Salam

    Ada lg ke WM percuma nie..klu ada saya nak satu..
    nt sy email detail if ada lg free WM..

    pls reply TQ
    syima mama kyra recently posted..Upin Ipin My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      ada lagi dear…

  32. faizah says:

    Adik, akak pun mahu…terima kasih. 😀

    text : Chocoladenz , homemade chocolate , http://coklatsiti.blogspot.com
    kod : LGW12
    email : coklatsiti@gmail.com
    faizah recently posted..Tempahan Cikgu Liza – 100pcsMy Profile

  33. assalammualaikum kak..saya pun nak…

    text: Shida Ghazali , http://kisahshidaghazali.blogspot.com/
    kod: LGW12
    email: shida_mirma@yahoo.com
    thanx
    shida ghazali recently posted..ehem3need ur voteMy Profile

  34. mummyC.U.N says:

    Salam Sya,
    boleh nak satu?

    text: MummyC.U.N http://mymummyluv.blogspot.com/
    kod: LGW03
    email: zie_funny@yahoo.com
    thanx

    email: nuraz77@yahoo.com
    My recent post My Lil Princess

  35. maziah says:

    saya nak jgak bleh???

    luvbabyshop

    LGW27

    luvbabyshop@gmail.com

    10q, change banner

  36. nurazmiah says:

    salam sya…
    kalau ada lg nak jugak watermark free 🙂
    kita ada 2, satu blog personal, satu lg blogshop…blh ke utk dua2?..
    klu x boleh satu pun takpe.. 🙂

    1. text: nurazmiah azri http://nuraz77.blogspot.com
    kod: LGW12
    email: nuraz77@yahoo.com

    2. text: nurazshoppe
    kod: LGW20
    email: nuraz77@yahoo.com

    terima kasih 🙂

  37. jijasakura says:

    salah typing lagi…
    perjalanan hidup jijasakura.. http://jijasakura.blogspot.com/

    My recent post sangat sibuk

  38. jijasakura says:

    salam kak..masih ada lagi ker percuma..kalau ada saya nak satu…terima kasih byk2… =)
    text::perjalanan hidup jijasakura:: http://jijasakura.blogspot.com/
    code: L0W09@2010
    email:jijasakura@gmail.com

  39. miz ruha says:

    salam,,,
    nak tempah jg,,,

    text : <3 miz ruha <3 ( http://bird7842.blogspot.com )
    code : LGW12
    email : bird_7842@yahoo.com
    My recent post studying

  40. rash says:

    Salam~

    Rash dh antar email ^^
    tQs

    1. syamila says:

      hantar email?…kak sya lum terima pun ni…

  41. mama_iris says:

    salam..masih ada yg percuma?
    kalau ada boleh tempah 1 utk blog saya?
    text: ♥Me And My Other Halves♥ http://www.nurulazmichenta.blogspot.com

    thanks…

  42. hadina says:

    salam…

    ina nak mintak buat 2 boleh.. 🙂

    hadina online store http://hadinaonlinestore.blogspot.com/

    LGW03

    contestsanasini http://contestsanasini.blogspot.com/

    LGW18

    farinal82@yahoo.com
    My recent post Heartbeat heartbeat heartbeat

    1. syamila says:

      ok..blh aje

  43. ieka says:

    salam kak… comey watermark.. nak jugak boleyyyy

    text : ieka issandra (http://arabellaissandra.blogspot.com)
    code : LGW20
    EMAIL : hooney_ieka@live.com.my

    My recent post 23 things to do for my 23rd birthday contest by zawani badri

    1. syamila says:

      ok…kak sya masukkan dlm list yea…tp lambat sket yea…harap sabar menunggu

  44. Linda @Mamapayish says:

    Sya..bole tak buat watermark utk personal blog lin.. Kod LGW15 tu chantek la 🙂
    My recent post Apa Salah Untuk Sihat –

  45. NinaAz says:

    Salam kak..ada watermark percuma g kan..hhee..nak jugak.. 😛

    Text: NinaAz Cookies http://danishninaaz.blogspot.com
    kod: LGW 03

    email : amalina_se@yahoo.com.my
    TQ kak..:)
    t dah ciap info sy kat blog yea..:)

  46. syira says:

    salam,,, syira nak juga…

    1. sinarpelangipagi
    2. kode :LGW18@2010
    3. email: pelangipagi2000@yahoo.com
    My recent post bila mood macam angin pasang

  47. has says:

    kak sya, nanti saya bagi details psl header ek..agagaga..
    My recent post Maila Vote Zahra –

    1. syamila says:

      ok..kak sya tunggu yea….

  48. AROL DSHW says:

    eh, arol pun nak jugak. boleh? hehe.

    text : AROL DSHW (http://arolpunyeblog.blogspot.com)
    kod : LGW20
    email : adikhensem44@yahoo.com.my

    🙂
    My recent post JOM JENGUK BLOG BARU AROL !

  49. […] Watermark PERCUMA Iklan PENTING!!!! Sila Semak Penyertaan Untuk Syamila's Giveway Di Sini « “Yatie Store 1st Giveaway” Watermark PERCUMA-Part 4 » nuffnang_bid = "08462731fec47dd62bdb8e0f60fbc1ec"; […]

  50. Cute Mum says:

    nak jugak boleh??

    Text : Dania Alisha
    Kod : LGW15
    email : nuruluyunmazlan@yahoo.com
    My recent post Baby With Bottle Give Away!!

  51. mamaqari says:

    saya nk jgk buleh???
    text:mamaqari (http://mamaqari.blogspot.com)
    kod:LGW15@2010
    email:mamaqari@gmail.com
    My recent post Cuti-Cuti Sekolah GA

  52. cik jue says:

    kalau free nak jugak…
    boleh tak???

    text :cik jue (http://anna-jueanna.blogspot.com)
    kod :LGW18@2010
    email:anna_farisyah82@yahoo.com

  53. Zue AnnaLeeya says:

    salam kenal sya… ader lagi ker w/mark free nih???? bestnya…
    nak satu bulih???? ngeeee…!!

    Text : Zue Annaleeya http://zue-oklatu.blogspot.com/
    copyrights reserved

    Kod : LGW12@2010

    emel : annaleeya000408@gmail.com
    annaleeya_4999@yahoo.com.my

  54. atie says:

    salam..
    ada lagi ke watermark nie?
    saya nak gak…

    text:alahai sutera (http://suteraohsutera.blogspot.com
    code :LGW18
    email: suhartim80@gmail.com

  55. ijahemotemo says:

    opss lupa pulak.

    Text : IjahEmoTemo http://cheritaemo-temo.blogspot.com/

    nk betulkan bhgn text tu. hihih. thx.
    My recent post EH

  56. chikako says:

    sy nak juga watermark…teringin tgk mem blogger ada…

    LGW18
    signature : chikako http://kesahidupsaya.blogspot.com
    email : chikako_pinky88@yahoo.com.my
    My recent post ANOTHER AWARDTQ BABY KRISTAL

  57. chikako says:

    ada lg x watermark percuma?sy nak juga leh?

    LGW18

    signature : chikako
    http://kesahidupsaya.blogspot.com

    chikako_pinky88@yahoo.com.my
    My recent post ANOTHER AWARDTQ BABY KRISTAL

  58. zura says:

    salam dear…
    boley tak sy pun nak request watermark free=))

    kalo masih ader service ni lagi la..:p

    text: zurazari (http://adamhifdzan.blogspot.com)
    kod: LGW12
    email: zurazari@gmail.com

  59. Nor Imaniza says:

    askm…
    sy nk jugak free watermark tu..bole x?
    hehehe…

    text : Oh My Dear Closet (http://mama-ohmydearcloset.blogspot.com
    kod : LGW20 @ 2010
    email : ohmydear.iema86@gmail.com

  60. kopoklekor says:

    saya nak watermark jugak..
    plis…..buatkan..hehehe
    saya nak dua boleh x???

    Text:kopoklekor (http://yeedizaty.blogspot.com/)
    Text:yeedizaty (http://yeedizaty.blogspot.com)
    kod:LGW18@2010
    email :http://yeedizaty.blogspot.com/
    My recent post &lt!- HTML oleh Ceym -&gtMy 1st Happy Birthday Giveaway

  61. lulu says:

    Salam kak..ngee..saya juga mohon watermark..

    Text : Lulu Caldina (http://lulu-pages.blogspot.com/
    Kod : LGW18
    Email : lulu.caldina@gmail.com

    TQ

  62. ni3sha says:

    Salam kak…sya saya nak watermark gak boleh x?

    text : Ni+Sha (http://heandsheloves.blogspot.com)
    kod : LGW 15
    email : shamsulshamsiah@yahoo.com

    * n cam aner nak letak kat blog?

  63. adyna says:

    SALAM…sya saya nak watermark gak boleh x?

    text : Adyna (http://cahaymataku.blogspot.com)
    kod : LGW12
    email : nooradina@hotmail.com

    tq yer 🙂

  64. adyna says:

    SALAM…sya saya nak watermark gak boleh x?

    text : Adyna (http://cahaymataku.blogspot.com)
    kod : LGW12
    email : nooradina@hotmail.com

    tq yer 🙂

    1. syamila says:

      blh…kak sya dh masukkan dlm list…

      1. adyna says:

        tq yer..sori xtau nape msg kuar byk kali..:)
        My recent post CONTEST JOM BER PICNIC di ME &amp MY FAMILY

        1. syamila says:

          tak pe… 🙂

          1. adyna says:

            DAH DAPAT CUTE SANGAT..NAK TANYA YANG K.SYA BAGI NIE KENA BYR RM5 KER XPYAH?
            My recent post CONTEST JOM BER PICNIC di ME &amp MY FAMILY

          2. syamila says:

            tak perlu la syg…kak sya bg percuma aje… 🙂

          3. adyna says:

            hehehe..tq

            leh mtk 1 lg tak? utk contest lak
            id: adyna (www.contestibuaqimi.blogspot.com)
            lgw27
            email:nooradina@hotmail.com

            sy dah letak dlm dua2 bloglist dah 😉
            tq sekali lagi
            My recent post CONTEST SI MANJAKU RIANG

          4. syamila says:

            ok2…kak sya masukkan ur name dlm list.. 😉

          5. adyna says:

            tq2 😉
            My recent post CONTEST SI MANJAKU RIANG

          6. syamila says:

            sama2x

    2. adyna says:

      kak sya..aritu ada order untuk watermark contestibu aqimi..tak yah buat lah kak..blog tue dah off xjoin contest dh en hubby maraah hehehe..nak buat yang lain lak..

      TEXT; D'QiMie Craft (http://dqimiecraft.blogspot.com)
      kod:LGWO9
      email:nooradina@ymail.com

      tq yer kak 🙂
      My recent post fridge magnet

      1. syamila says:

        ok…blh aje…

  65. NanieDean says:

    Salam Sya… dengan tak malunya nak mintak buatkan watermark gak… kalau sudi nak buatkan la… huhuhu

    text: NaNie DeaN (http://naniedean.blogspot.com)
    kod: LGW12
    email: kayro93@yahoo.co.uk

    TQVM
    My recent post Kalut bila tiba hujung tahun

  66. Ezma Fasham says:

    salam kakak…
    Saya nak jugak boleh? (malu malu nih.. hehe)

    text: Ezma Fasham
    kod: LGW12@2010
    email: ezmafasham@gmail.com

    thanx kak… ",)
    My recent post Sepi- Kala Sepi Bertamu Di Hati

  67. Ayuni says:

    Salam, cantiknye blog nie….sye tau dr Mata hati….kak, nk watermark LGW18 bleh x? nie email sye, ladygreen3011@live.com n nie blog sye ,http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/, kreatiflh…

    1. syamila says:

      blh….nanti kak sya buatkan…

  68. Kedai Sakura says:

    salam..
    sy b'minat..
    nak gk blh x?

    Kedai Sakura
    LGW12@2010
    kedai.sakura@yahoo.com http://kedai-sakura.blogspot.com
    My recent post TS80707W

    1. syamila says:

      done… 😉

  69. zuneta says:

    salam….

    berminat jugak…

    text: ZUNETA ( http://zmal-handmadecard.blogspot.com)
    kod: LG12@2010
    emaik: ayang_zu179@yahoo.com.my

    tq

    1. syamila says:

      blh…nama dh masukkan dlm list

    1. syamila says:

      ok..dh masukkan dlm list menunggu

  70. mamarifqy says:

    aik..percume ke kak?
    nak gak bleh?? ke da tutup da.tak perasan la kak ade free disini!

    text: Mama Rifqy
    kod: LGW15@2010
    email: maliana@ptpl.edu.my

    My recent post Jom JoinMamaRifqy Giveaway

    1. syamila says:

      ok..dh masuk dlm list menunggu

  71. mumun says:

    tenkiu kak.. suke suke.. =)
    My recent post Happy Anniversary to my MAMA &amp ABAH

  72. Lynn says:

    Nak jugak

    Code : LW17
    TExt : LayanLynn @ blogspot .com
    EMail : diarylynn@gmail.com
    My recent post Sama ke

  73. mumun says:

    salam nk jugak
    tp xjumpe mana satu email akak nk send

    text: Missrivebell Mumun http://miss-niera.blogspot.com
    code:LGW12
    email: missmunirah87@gmail.com

    My recent post Happy Anniversary to my MAMA &amp ABAH

  74. miza yusof says:

    salam. kak sya. available lagi tak watermark percuma ni ?
    miza nak satu boleh tak ? hehe

    code: LGW12
    text: Miza Yusof http://hayworlds.blogspot.com/
    email:mizayusof90@yahoo.com

  75. lynn azlina says:

    salam..nk jugak leh?

    text: http://strawberry-lynn.blogspot.com
    lynn azlina
    email:azlina6703@gmail.com

    terima kasih..

  76. nur says:

    salam,
    ada lg ke yg free?
    kalau ada, nak jugak watermark free 🙂

    text: Hakcipta @ Nurbijen
    kod: LGW13@2010
    email: nbijen@yahoo.com

    terima kasih 🙂

    My recent post danish @ 9 months

  77. sweet says:

    love ur watermark…ready email u..thanks

    1. syamila says:

      feel free to contact me.. 😉

  78. hadina says:

    ok..dah dpt tgk dah..hehehe

  79. hadina says:

    salam…

    masih ade lagi ke percuma ni… kalu ada …saya nak satu

    kasih selamanya http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/

    LGW02

    farinal82@yahoo.com

    TQ!

    1. syamila says:

      ada…dh email yea.. 😉

      1. hadina says:

        tq… tp nak tnye tulisan yg bwh tak nmpak cmner ek…

  80. Ummi Hanie says:

    cantik2 watermark ummi ni..:)
    My recent post Salam AidilAdha – – –

    1. syamila says:

      tq…hanie design pun cantik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *