Watermark Percuma

Setiap Watermark sya akan design secara PERCUMA Winking smile

Tapi dengan syarat … minta jasa baik uols letak link blog SyamilaMohd.Com di bloglist uols..bolehkan… Winking smile

 

 

Antara Koleksi Watermark untuk Peribadi dan Kawan2…

wm wm2

                           wmainimp2

Ni pula antara Watermark yang tersedia untuk di edit sekiranya ada yang berminat….nak design baru pun boleh, anda hanya perlu hantar gambar dan text yang diinginkan untuk diletakkan dalam watermark anda, dan contoh design yang anda minat….contoh boleh je buat carian di Google.com.my

Sekiranya ada permintaan untuk sya reka yang baru tanpa ada contoh….tidak akan dilayan yea…sebab tak de masa untuk berfikir…maklumla bila dah senior ni…fikiran pun tak berapa kreatif, tambah2 pula anak2 selalu buat kacau… :-)

 

LGW03LGW09LGW10LGW12LGW18

LGW22

LGW27

 

Untuk buat tempahan, sila tinggalkan di kotak komen dlm format berikut  :

  • text yg akan diletak dalam watermark / signature
  • kod pilihan (ada di sudut kanan bawah image)
  • email

SyamilaMohd

131 Responses to Watermark Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mom, Baby & Kids Store
Mom, Baby & Kids Store
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Waktu Solat Kawasan Cukai
خميس
12 Ramadan 1435
Now : Isha (01:20)
Next : Imsak (10:45)
Social
Top Commentators
UserOnline