7 Hari Mencintaiku Full Episod
Leave a comment

Awal2 episod dulu tengok la juga drama 7 Hari Mencintaiku, nak kata awal sangat tak ler sebab rasanya dah episod…

Baca Seterusnya...
Cara Tebuk Lubang Pada Tiles/Marmar
Leave a comment

Sejak ada set drill ni kan…senang nak tebuk lubang gantung macam2 yang ada dalam minda. Selalu tengok orang je buat,…

Baca Seterusnya...
Koleksi Tempahan Watermark
Leave a comment

Godek2 komputer lama, jumpa la sebahagian koleksi tempahan watermark beberapa tahun lepas. Selebihnya ada dalam desktop pc yang masih lagi…

Baca Seterusnya...
Jadual Pemakanan Bayi yang PANAS!
Leave a comment

Walaupun entri Jadual Pemakanan Bayi ditulis pada Januari 2015, namun sampai sekarang ramai yang masih melawat entri tersebut dan berkenan…

Baca Seterusnya...
Tempahan Design
Leave a comment

Dah lama tak ambil sebarang tempahan design. Rasanya bertahun kot. Rindu nak bermain dengan photoshop, tapi sebab kesibukan dan idea…

Baca Seterusnya...
I Miss U
2 Comments

Dari kecil tidak pernah berpisah, bila dah umur 4 tahun dah pandai ikut mak saudara balik rumah. Tinggal la ummi…

Baca Seterusnya...
Hotel Budget yang Selesa, Tapi….
Leave a comment

Alhamdulillah, percutian singkat tanpa dirancang ke kuala lumpur untuk menemani suami selamat. Walaupun tidak sempat ke tempat yang sepatutnya untuk…

Baca Seterusnya...
Maggi Kari Ketam Segera
Leave a comment

Sebelum ni masak maggi kari ketam rebus ketam dulu baru masukkan air rebusan sekali dengan ketam dalam bahan yang telah…

Baca Seterusnya...
Sambungan Projek Air Terjun Mini
Leave a comment

Alhamdulillah, akhirnya siap juga pasang Waterproof Socket untuk projek air terjun mini tepi tangga. Sebelum ni guna soket yg gulung…

Baca Seterusnya...
Cara nak kembalikan Susu Badan
Leave a comment

Pam-pam keluar angin…pam-pam keluar angin lagi. Alamak, acaner ni? Hmmm…ok2…lepas 2 jam kita pam pagi. Kemudian., pam-pam angin juga yang…

Baca Seterusnya...