Minyak Morhabshi Minyak Satu Keluarga
2 Comments

Assalamualaikum. Pernah dengar tak Minyak Morhabshi? Minyak Morhabshi ni sebenarnya dah lama bertapak di Malaysia namun masih belum ramai yang…

Baca Seterusnya...
Betul ke ambil Jus Lentik Dara boleh SLIM dalam masa 7 hari?
Leave a comment

Entah betul ke tidak, ramai testimoni rata-rata dapat slim dalam masa 7 hari. Ada yang 3 hari dah turun 2…

Baca Seterusnya...
Sotong Goreng Kuning dengan Carrot
Leave a comment

Dah lama sotong ni dok bertapa dalam peti. Dalam seminggu juga kot. Malas sunggu nak masak sekarang ni. Alasan cuaca…

Baca Seterusnya...
Percutian ke Gambang Safari Park
2 Comments

Bersemangat anak2 bila abah bagitahu nak pergi zoo yang sangat besar, Gambang Safari Park. Macam-macam binatang ada, dan masing2 dah…

Baca Seterusnya...
Cara Panaskan Makanan yang Lebih Sihat dan Selamat
Leave a comment

Sebelum ni suka sangat panaskan makanan dalam microwave. Masalahnya panaskan dalam microwave tak elok sangat untuk kesihatan. Bukan tak elok…

Baca Seterusnya...
Tong Sampah Kitar Semula
Leave a comment

Sekarang, masih ramai rakyat malaysia tidak mementingkan cara pembuangan sampah yang betul. Walaupun tong sampah kitar semula dah banyak disediakan…

Baca Seterusnya...
Sepetang di Kuala Kemaman
Leave a comment

Lama sungguh tak lepak2 di Kuala Kemaman. Angin pantai memang sangat best dengan pemandangan yang sangat cantik. Ramai family datang…

Baca Seterusnya...
Aplikasi Canggih dan Mudah buat Auto Reply komen di Facebook Page
Leave a comment

Sekarang ni tak ada lagi alasan tak ada masa nak reply komen di facebook page. Dengan menggunakan software terbaru TERMURAH…

Baca Seterusnya...
Mudahnya Kerja-kerja Menggosok…Semudah ABC :)
Leave a comment

Alhamdulilah, Iron Pihilip PerfectCare Aqua dah selamat sampai minggu lepas. Puas hati dengan performance. Kerja menggosok bukan lagi satu masalah….

Baca Seterusnya...
Best Rupanya Movie Upin Ipin Jeng Jeng Jeng :)
1 Comment

Movie Upin Ipin Jeng Jeng Jeng ni dah pun berada dipawagam novemver 2016, kiranya dah lebih 2 bulan berlalu. Awalnya…

Baca Seterusnya...