Ahmad ~ Dahulu & Sekarang
2 Comments
Baca Seterusnya...
Pink Muslimah Giveway
2 Comments

Assalamualaikum… Jom join Pink Muslimah Giveway… ada hadiah menarik taw… KAFTAN BATIK KELANTAN… ~ KAIN BERKUALITI TAK MUDAH KOYAK ,…

Baca Seterusnya...
Susu Ibu Dot Com
3 Comments

Assalamualaikum… Terima kasih susuibu.com..sbb maklumat yg dikongsi oleh ibu2 kat sinila.. sya berjaya bf Ira sehingga 2 tahun… sampaikan my…

Baca Seterusnya...
Puteriku Ira..hilang di tengah malam… :-)
Leave a comment

Assalamualaikum Dah lama sya tk sempat jenguk blog ni..he3…bz sket lagipun sya bukannye ada bakat dlm mengarang ni…selalu kantoi Takde…

Baca Seterusnya...
[STICKY MODE ] CUTEST BABY 2009 CONTEST by Mama_Aqish
1 Comment

Haa..ni dia satu lagi contest yg ummi join..kali ni Ira yg join.. Ni dia gambar Ira yg ummi hantar…. Syarifah…

Baca Seterusnya...
(STICKY) TOP COMMENTER CONTEST
4 Comments

Ummi terjumpa le satu blog yg anjurkan contest ni..nampak cam seronok je…bukannye nakkan hadiah sgt…saje je nk memeriahkan dunia blogging…

Baca Seterusnya...
Kucing oh Kucing
Leave a comment

Pagi2 lagi ummidh siap nk gi pasar…cari kuih sket…kebetulan ahmad dh bgn..kena la bwk sekali…masa nk start kerete ummi dengar…

Baca Seterusnya...
Cutest with nice smile baby contest
Leave a comment

Salam sume…dh lama ummi tk join contest…bulan ni lum join mana2 contest pun…ni yg first…he3..tk nk cerita panjang2…ni gambar yg…

Baca Seterusnya...
Muka Tak Malu…..
Leave a comment

Sya terbukak nk wat entry ni bila baca entry kt kawan sya…mamapayish…tp ni bukan sya yg kena…asben kakak ipar sya……

Baca Seterusnya...
Pengalaman Balik Raya
Leave a comment

Salam semua….raye aidiladha yg lalu…sya n family balik raye kt kg my mum..kat Jeli, kelantan…sbb my brother kahwin….nak tahu sape…

Baca Seterusnya...