Tudung kanak-kanak


Tak Sangka Dapat RM50 Secara Percuma…Rezeki :)

Last week heboh dalam group seller apabila poslaju tetiba block easyparcel. Untuk makluman bagi yang belum tahu apa itu easyparcel. Easyparcel merupakan pihak tengah antara courier services dengan customer. Melalui easyparcel kita boleh pos barang serendah RM5.90 untuk berat sehinga 5kg. Jimat kan. Bagi seller easyparcel menjadi pilihan utama, selain murah ia dapat jimatkan masa.

Melalui easyparcel web, customer boleh pilih pelbagai courier services yang diingini seperti poslaju, skynet, airpack atau nationwide. Boleh rujuk entry di SINI.

Selepas buat pilihan, customer juga boleh buat pilihan samada ingin menghantar sendiri parcel di courier services atau datang pickup di alamat yang telah ditetapkan. Senang kan. Dah la jimat, customer pun tak perlu nak beratur panjang dan drive dengan anak2 untuk pos barang.

Alhamdulillah entry mengenai masalah antara poslaju dengan easyparcel mendapat perhatian easyparcel. Hmmm..tak sangka pula entry tersebut sampai kepengetahuan pihak Easyparcel. Apapun apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman yang telah lama menggunakan perkihdmatan easyparcel. Recommended.

Sebagai penghargaan atas entry k sya di sini, pihak easyparcel dengan bermurah hari menghadiahkan RM50 credit. Rezeki yang tidak disangka-sangka. Sebabkan k sya dah kurang aktif menjual online atas beberapa sebab, jadi credit tersebut sangat-sangat dihargai. Kebetulan ada nak pos rocker yang tidak guna untuk anak saudara di Melaka. Boleh la gunakan credit tersebut. Rezeki anak saudara jugak tu.

Sebab kan lama dah tak aktif, jadi kalau ada nak pos barang, kak sya just guna internet banking sahaja untuk bayar kos pos di Easyparcel. Walaupun caj dikenakan agak mahal namun masih berbaloi dari kena drive ke office pos laju.

Parcel rocker pun dah selamat sampai ke Melaka dah telah dirasmikan oleh si cilik ainul. Untuk parcel yang berat melebihi 1 kg k sya akan pilih nationwide sebab lebih murah.

Bagi yang belum pernah mencuba perkhidmatan easyparcel, boleh la mulakan sekarang. Untuk pendaftaran baru akan dapat credit percuma RM25 dan dengan credit sebanyak ni dah boleh pos 2-3 barang secara percuma.

Nak cuba??? Klik je link di SINI.

Comments

 1. wah bestnya da[at rezeki bergolek gini kaksya
  Ummi Hanie a.k.a. Nis Azmier recently posted..Sutra Manjakani Feminine Wash, ejen dropship diperlukanMy Profile

 2. Hans says:

  Wah
  seronok lah
  rezeki tu 🙂
  Hans recently posted..Pengalaman Bekerja Sebagai Penulis Skrip – Part 1My Profile

  1. syamila says:

   rezeki yang tidak disangka2.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge