Tudung kanak-kanak


Cerita Cuti Tahun Baru Cina Yang Happy

Cuti2 ni, kami tak pergi kemana-mana pun. Dok bertapa di rumah sahaja sambil kemas rumah dan main masak2 macam biasa. Pagi tadi dapat mesej dari seorang ibu yang bertanya mengenai minyak morhabshi. Eh, minyak Morha lagi. Sejak 2 menjak ni ramai pula mencari minyak Morha. Ni mesti sebab viral kes ada yang terkena kencing tikus, Alhamdulillah sembuh selepas mengambil minyak morhabshi. Asbab Minyak Morha, ramai yang sembuh sepenuhnya termasuk mereka yang terkena demam denggi.

Alhamdulillah, En Syafiq proses order cepat hari rabu lepas. Order k sya pos pada hari yang sama, esok nya hari khamis dah sampai. Memang rezeki Pn Najwa la yang dari kijal stok panas2 lagi ni. Pn Najwa ingin dapatkan minyak morhabshi sebab anaknya naik chicken pox. Dah bagitau cara guna, hanya sapu dan minum beberapa titis. Doa banyak2 Insya Allah cepat sembuh. Betul la apa yang dijanjikan Allah swt, rezeki tidak pernah salah alamat. Rezeki Pn Najwa, Allah bukakan hati k sya untuk order 1 carton lagi walau plan asal nak order lepas cuti tahun baru cina. Sebabnya takut tak sempat sampai, lagipun ofis tutup sehingga isnin. Selasa baru kerja.

Bagi pembaca semua yang belum dapatkan lagi minyak morhabshi, boleh la risik2 agent yang berdekatan anda dapatkan sebotol. Sebaiknya sebotol minyak morhabshi dalam setiap rumah. K sya memang simpan dalam kereta sebotol, dalam rumah, dalam beg dan di pejabat.

Anak2 k sya memang guna minyak morhabshi sejak dari baby lagi. Alhamdulillah serasi tak de masalah kembung perut masa dorang kecik2 dulu. Kalau luka, tersepit pintu ke, k sya memang akan sapu minyak morhabshi je. Alhamdulillah memang berkesan. Kalau kena minyak panas pun k sya sapu, tak de dah masalah kulit gelembung. Sekarang tengah buat rawatan resdung untuk diri sendiri. Sebelum ni memang nak buat tapi asyik tertunda je sebab masih bertahan. Sekarang ni dah tak tertahan tu yang baru mulakan rawatan. Rawatan tak de la susah sangat pun, cuma sapu di kawasan hidung, titiskan dalam hidung dan minum 2-3 titis. Sebaiknya 3 kali sehari tapi k sya mampu buat malam sahaja. Alhamdulillah dah nampak perubahan walau sedikit tapi dah bersyukur. Nak cepat baik kena la istiqamah kan. Nak istiqamah tu susah, dah nampak baik sikit terus dah malas nak teruskan rawatan….oops…sila jangan ikut…

Jom baca antara testimoi pengguna minyak morhabshi dari morhabshi.com

KENCING TIKUS

“5 Hb anak saya check darah, dah tiada virus leptospirosis, terima kasih sebab jual ubat tu.”

Aminah, Johor Bahru

LUKA DALAM

“Semalam anak buah kamek luka kakinya sebab terkena benda tajam dalam air semasa latihan pump boat racing dan kebetulan kamek ada bawak Minyak Morhabshi. Tak perlu ke klini kerana luka kakinya sudah kering.

Alice, Sarawak

=============================================

Berminat?

Jom risik2 di medium whatsapp 0179322123 atau klik je button whatsapp di bawah.

Comments

  1. samalah kami, cuti CNY tak ke mana punn… tunggu bulan 3 je lah jalan jauh sikit insyaAllah

    wahh kencang biz minyak kaksya yer. syukur alhmdllh
    Ummi Hanie a.k.a. Nis Azmier recently posted..Pendaftaran online BR1M 2018My Profile

    1. syamila says:

      tak de la kencang pun….stok pun memang sentiasa ada kot2 ada kawan dan family memerlukan.. 🙂

  2. Mrs. A says:

    Baru tahu pasal minyak Morhabshi.
    Thanks for sharing.
    Mrs. A recently posted..Persediaan Team Netball SAINS Ke Sukan Bekalan Air Se-Malaysia 2018My Profile

    1. syamila says:

      seeloknya bagus kalau setiap rumah ada sebotol untuk persedian awal… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge