Tudung kanak-kanak


Alhamdulillah, Ramai Mula Kenali Kelebihan Morhabshi

Sedang elok buat kerja kat ofis, dapat whatsapp dari someone nak tanya mengenai minyak morhabshi. Terkejut juga macam mana boleh tahu nombor k sya sebab tak pernah pun warwarkan di media yang kita ni agent bilis morhabshi. Nak kata agent tu tak de la tapi selalu juga order banyak. Sekali order wajib 1 carton. Sebab kami memang pengguna tegar minyak Morha ni sejak bertahun yang lalu.

Kalau ada kawan2 yang perlukan, k sya akan sedekahkan sebotol Morha untuk mencuba, mana tahu serasi kan. Rupanya customer ni dapat no k sya dari HQ. Kiranya area Kemaman ni k sya je kot agent yang available. Risik2 page HQ area kijal pun ada juga agent yang aktif.

Customer, Pn Najrah ni berada dekat je dengan rumah k sya. Jarak dalam 5 minit je kalau naik kereta la. Jalan kaki mau juga dalam 20 minit. Pn Najrah sebenarnya mula mencari petua nak ubati kencing tikus. Malam tu doctor diagnosis awal anak dia terkena kencing tikus. Terus kelam kabut cari tips dan petua.

Dimudahkan urusan, terjumpa banyak testimoni mengenai minyak Morha. Terus jejak kasih HQ di Melaka. Pihak HQ yang bagi no telefon k sya ke Pn Najrah. Kebetulan rezeki Pn Najrah, stok minyak pun tinggal botol terakhir sahaja. Bila dah rezeki kan, tak kemana pun. Petang tu juga terus COD ke pn najrah. Alhamdulullah anak dia bebas kencing tikus, hanya demam biasa sahaja.

Apapun, kak sya dah bagi tahu cara2 nak guna Morha dan kelebihan termasuk kongsi testimoni diri sendiri. Selepas dapat mesej dari Pn Najrah pagi tu, apalagi k sya pun terus telepon en syafiq dari HQ untuk order lagi 1 carton. Stok kat rumah pun dah licin ni, kawan ofis pun nak juga 2 botol. Alhamdulillah.

Jom baca antara testimoi pengguna Minyak Morha dari morhabshi.com

KENCING TIKUS

“Allahuakbar… Alhamdulillah baru sekejap tadi ada customer nak repeat balik Minyak Morhabshi. Dia cakap dia ni macam mati hidup semula. Mereka berenam terkena kencing tikus dan 5 daripadanya telah meninggal dunia. Alhamdulillah sembuh sepenuhnya lepas menggunakan Minyak Morha”

Amirul, Negeri Sembilan

DEMAM DENGGI

“Demam denggi mak peringkat kronik. Alhamdulillah pakai 2 hari sahaja, pada petang dan pagi esoknya. Petang tu dah elok dan boleh balik”

Ustazah Siti, Jakarta

=============================================

Berminat?

Jom risik2 di medium whatsapp 0179322123 atau klik je button whatsapp di bawah.

Comments

  1. […] Alhamdulillah, Ramai Mula Kenali Kelebihan Morhabshi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge