Betul ke ambil Jus Lentik Dara boleh SLIM dalam masa 7 hari?



Tudung kanak-kanak


Entah betul ke tidak, ramai testimoni rata-rata dapat slim dalam masa 7 hari. Ada yang 3 hari dah turun 2 kg. Tapi produk ni tengah hot tau, walau masih baru masuk pasaran namun peminat cukup ramai. Dah nak raya kan, mestilah ramai kaum wanita nak slim dan cantik.

Kawan2 pun ramai yang dah jadi agent, siap top agent tu. Amboiii, tunjuk taring nampak. Peluang terbuka luas depan mata, apa lagi kan. 🙂

Kak sya pun nak cuba jugak la. Terjebak akhirnya. Nak buat macam mana badan dah makin mengembang. Nak diet tapi tak terdiet. Makanan anak tak habis ummi ngap. Sudahnya, macam tu ler. Diet tinggat diet je. huhuhu

So, order Jus Lentik Dara (JLD) 2 botol. Ikutkan cara makan 1 sudu pagi dan 1 sudu malam. Tapi konon2 nak cepatkan keberkesannya, ambil double. Ambik kau. hihihi

Habis sebotol, timbang tak naik dan tak turun. Adeh, kenapa pula ni. Ooo…setakat ambil Jus Lentik Dara je ikut sukatan, senaman kelaut, makan pun tak terkawal. Camne nak kurus. hmmmmm

Teruskan lagi sebotol, hasilnya tetap sama. Maintain je berat dah dekat 4 bulan. Ok la tu kan, think positive jangan berat makin naik udahler.

Tapi yang best dan ajaib suami boleh tegur, “eh, perut camne boleh menurun ni”. Urrrrr…dah slim ke. hahhaha.

Fikir2, baru ingat sejak dua menjak ni selera makan biasa2 je. Makan sket dah kenyang. Mulut nak makan, perut kata jangannnnn, dah penuh. Minum air je banyak, dahaga tau. Mummy kat luar tu, yang nak kurus cepat tak pun nak maintain berat badan sila minum air masak 3 liter sehari tau.

Kerap masuk bilik air tu bagus sebab dia buang semua toksin dalam badan. Kiranya pembersihan dilakukan setiap masa. Bila badan bersih, toksin tak de, lemak2 tak berkumpul tambah pula buat senaman setiap hari. Raya nanti dapat la pakai baju idaman hati.

Sekarang kak sya order lagi sebotol Jus Lentik Dara. Kali ni kalau perut dah kata kenyang, kena pujuk mulut jangan minta makanan lagi. Tangan pun jangan gatal nak pergi sumbat. hahhahaha

Yang penting, istiqamah dan disiplin dan cekal. Insya Allah raya ni dapat berat ideal 48kg. Nak turun 10 kg bukan senang. Doakan kak sya tau.

10 KEBAIKAN UTAMA JUS LENTIK DARA.

❤  turunkan berat badan
❤  kulit semakin cerah sekata
❤  hilangkan jerawat/jeragat
❤  hilangkan perut boncet
❤  hilang lenguh2 badan
❤  bagi tenaga pada badan
❤  rawat masalah sembelit
❤  rawat masalah senggugut
❤  rawat masalah keputihan
❤  banyakkan lagi susu ibu (utk ibu menyusu

JUS LENTIK DARA BERFUNGSI UNTUK
💃🏻 Membakar lemak 8 kali ganda
💃🏻 Memutih dan melembapkan kulit secara semulajadi
💃🏻 Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga
💃🏻 Meningkatkan imunisasi badan
💃🏻 Melancarkan peredaran darah
💃🏻 Tak perlu diet yang ketat
💃🏻 Tak perlu senaman yang berat
💃🏻 Membuang toksik dari badan
💃🏻 Sangat sesuai utk lelaki dan perempuan berumur 14 tahun ke atas serta ibu menyusu….

Sumber : http://jus-langsing.blogspot.my/2017/01/kebaikan-utama-jus-lentik-dara.html

Harga Jus Lentik Dara pun tak de mahal. Harga mampu milik

Rm75 sahaja sebotol. Penggunaan sebulan pulak tu. 😉

Siapa mumy yang dok area kuala lumpur tu kan, boleh contact kak nurliana cantik untuk dapatkan JLD ni. –>

Jom tengok TESTIMONI Jus Lentik Dara (JLD), kurus dan cantik tanpa berlapar

 


Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge