Aplikasi Canggih dan Mudah buat Auto Reply komen di Facebook Page



Sekarang ni tak ada lagi alasan tak ada masa nak reply komen di facebook page. Dengan menggunakan software terbaru TERMURAH di pasaran, anda tidak perlu lagi risau. Aplikasi Canggih dan Mudah buat Auto Reply komen di Facebook Page yang sedang hangat diperkatakan sekarang sangat membantu. Jom berniaga semudah ABC. 🙂

Saya pun tak nak lepaskan peluang bila ada Early Bird Offer sebab harga lebih murah. Group support pun best. Godek punya godek, memang bagus dan sangat membantu. Saya memang syorkan kawan-kawan yang tengah baca post ni dan ada buat biz dan ada facebook page dapatkan robot JOMFB ni. Berbaloi-baloi, confirm tak menyesal.

Anda confirm menyesal kalau tak dapatkan sekarang sebab offer masih berlangsung. Harga asal RM249, tapi offer RM89 sahaja dan akan ditutup bila-bila masa dari sekarang.

Bayangkan, tengah makan goreng pisang di petang hari, dengar deruan air terjun mini depan rumah, tetiba bunyi…tinggg…toottttt… Tengok hp rupanya ada komen masuk, pembantu setia dah tolong jawabkan untuk first engagement. Step selanjutnya adalah follow up je. Pelanggan ni, dorang rasa semakin berminat dan tertarik kalau dorang pm atau komen, seller jawab kurang dari 5 minit. Kalau ambil masa lama, dah basi.

Nak lagi best, buat jawapan berangkai macam masa telefon telekom. Tekan 1 untuk menu, tekan 2 untuk streamyx, tekan 0 untuk bercakap dengan pelanggan kami. Boleh tau kalau nak buat macam ni dalam pm tu. End result, bagi cara buat bayaran terus masuk account. Tapi cara ni tak semua produk sesuai. Nak buat survey pun best ni. Tetiba datang idea dan kebiasannya idea datang dan tersimpan je dalam tu tak keluar2…. hahaha

Ni yang saya buat untuk salah satu page. Lepas robot jawab di private message, beberapa saat kemudian robot robo akan reply di kotak komen. Best ke tak best? Nak try jadi ke tak, meh ramai2 testing pm di post yang saya buat ni. Boleh la post ni jadi femes amos. 😉

Jom klik dan test sendiri —> https://goo.gl/uHZHfz

Dah berjaya tengok hasilnya yang ajaib? Tertarik? Cecepat klik link di bawah ni sebelum tawaran harga super special tamat.

—> http://kit.jombiz.com/jomfb-facebook-automation-tools.html

Dah beli nanti, dah masuk group support jangan lupa bagi salam kat saya tau. Saya aktif juga la seposen dua kat situ. 😉

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge