Tudung kanak-kanak


Sekarang Anak Saya dari ZERO ke HERO… :)

Alhamdulillah, Program Cepat Membaca anjuran Aza Consultant mendapat sambutan yang sangat menggalakkan untuk sesi pengambilan Februari 2017. Ramai ibu bapa sanggup menghantar anak mereka untuk mendapat ilmu yang bermanfaat untuk masa depan anak yang lebih cemerlang walaupun terpaksa ulang alik dalam jarak yang agak jauh. Ada juga ibu bapa yang sanggup turun dari Kuala Lumpur ke Johor semata-mata untuk kejayaan anak mereka.

Ini antara komen yang berpuas hati dari Progran Cepat Membaca sesi sebelumnya

Assalamualaikum. Sahaja nak kongsi pengalaman hantar anak ke kem ini. Mungkin ada ibubapa yang akan kata sekejap sahaja waktu belajar anak2. Mahalnye yuran kelas tersebut.

PERCAYALAH ANDA TAK AKAN RUGI…ANDAI DENGAN IZIN ALLAH…IN SYAA ALLAH KEM INI AMAT BERKESAN

Selepas saya nekad hantar mereka berdua percaya atau tidak dengan izin ALLAH anak saya yang sulung dah boleh membaca dengan lancar kalau tengok tv cerita yang ada subtitle dia dah boleh baca. Dan yang paling membanggakan saya anak yang no 2 dari 0 to hero sekarang.

-Puan Norazarina

—————————-

Walaupun jauh terpaksa menghantar dari pontian ke taman U, tapi bila tengok firman dah boleh membaca tanpa mengeja berbaloi rasanya. Tq cikgu aza. J

-Puan Umie

—————————-

Tq Cikgu Aza… Alifzakwan pun dah boleh membaca… wlaupun tak lancar lagi… tp Alhamdulillah, happy dengan pencapaian dia, anak syurga saya…. šŸ‘

-Puan Ina Marina

—————————-

Allhamdulilah, anak dah boleh membaca lepas ikut program ni… Tq cikgu…

-En Mohad Amran

—————————-

PENERAJU pertama Program Cepat Membaca since Jun 2009. Kini Program Cepat Membaca akan diadakan 3 kali dalam setahun. Pengambilan pertama tahun 2017 kini sedang berlangsungĀ di mana kelas akan bermula pada 4 Februari 2017.

Program Cepat Membaca Febuari 2017

Setiap kawasan kami hanya ambil 30 orang pelajar sahaja. Ini untuk memudahkan kami memberi ilmu yang berkesan untuk pelajar. Kami sememangnya sangat mementingkan kualiti pembelajaran. Kami tidak menjamin 100% yang anak anda akan boleh membaca. Namun, Alhamdulillah setiap pelajar yang telah mengikuti program cepat membaca ini dari tidak tahu langsung membaca dah boleh membaca dengan lancar dan menjadi pelajar contoh di sekolah mereka.

Anda ibubapa yang mempunyai anak yang mempunyai masalah membaca? Program Cepat Membaca ini adalah satu program yang sangat sesuai untuk mereka. Program ini berlangsung selama 2 bulan setengahĀ  (jumlah 16 jam pembelajaran).

Ingin dapatkan maklumat lanjut? Boleh whatsapp kami di 017 9322123 (pn syamila) / 013 7277028 (pn aza). Tempat TERHAD.

Kelas pilihan

Stp sabtu ;
***********
1. Perpustakaan Sultan Ismail, larkin
9.00 am- 10.30 am

2. Taman Universiti
11.30 am – 1.00 pm

3. Pusat Gerakan Umno.
Jalan Dedap 45, Taman Johor Jaya.
( khas untuk pasir gudang & yg berdekatan )
3.30 pm – 5.00 pm

Stp Jumaat
***********
4. Senai ( akan d maklumkan kemudian )
9.30 am -11.00 am

5. Pusat Perdagangan kempas ( berhampiran @mart )
3.00 pm – 4.30 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge