Tudung kanak-kanak


Mee Goreng Pasar Pagi

Setiap hari jumaat, ada pasar minggu atau kami panggil pasar pagi di cukai, kemaman. Setiap hari jumaat juga kami akan beli sarapan di sini…menu paling suka adalah kerokok lekor celup tepung dan mee goreng

Tapi, mee goreng pagi ni tersangat la pedas…very hot…adeh…kami satu family memang tidak boleh makan makanan yang pedas…mula la menangis tidak berlagu…huhuhu

Seller ni kan..agak2 la nak masak tu…jangan la pedas sangat…lagipun tak elok makan pedas tambah2 waktu pagi

Apapun, kalau ada yang singgah kemaman, hari jumaat pagi…jangan lupa singgah pasar pagi tau….sebelah padang Taman Bandar…macam2 ada…menu pun best2…pakaian pun cantik2…tak tengok lagi bab bunga…alahai..menggoda

Biasa beli juga sepasu bunga hidup…hari ni tak beli sebab cuaca terlampau panas…umar pula lari sana sini…last2 siap beli apa yg patut terus balik rumah

Salam Jumaat…. ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge