Tudung kanak-kanak


Vivix dan Ibu Menyusu

Ramai yang mengatakan ibu menyusu dan vivix tidak sehaluan….kalau nak ambil vivix sebagai makanan tambahan untuk kesihatan berpanjangan, ibu menyusu perlu habiskan tempoh menyusu terlebih dahulu. Alasannya adalah ada yang berpendapat, sekiranya ibu menyusu mengambil Vivix, susu ibu akan rasa lain dan bayi berkemungkinan tidak lagi mahu menyusu.

Namun, sekarang sudah ramai ibu menyusu yang mengamalkan Vivix sejak dari tempoh berpantang. Alhamdulillah bayi masih meneruskan penyusuan dan si ibu pula cergas seperti tidak berada dalam tempoh berpantang.

VIVIX 1

“Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),” katanya.

Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkankebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

http://www.mamafisya.com/2012/03/kebaikan-vivix.html

VIVIX 3

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

 

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

* Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

* Memelihara keseluruhan kesihatan

* Anti oksida yang sangat baik – awet muda

* Membantu anda merasa lebih bertenaga

* Mengurangkan risiko kanser

* Membantu pesakit diabetic

* Menguatkan sistem imun

http://superbvitamin.blogspot.my/2013/05/ramai-jatuh-cinta-dengan-kehebatan-dan.html

 

Berminat?

Klik button dibawah untuk pembelian dalam talian…cepat dan mudah serta menjimatkan masa.

orderonline-button-large

vivix_new-Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge