Denda Anak



Daniel: Masa aku remaja dulu kan, kalau buat salah, ayah aku denda kurung masuk bilik sehari tak bagi makan. Aku rasa seksa betul.

Aaron : Samalah macam aku, teringat zaman remaja dulu.

Daniel : Budak sekarang, kalau aku denda masuk bilik makin seronok dia sebab dalam bilik ada laptop, boleh main facebook.

Aaron: Jadi macam mana kau denda anak kalau buat salah?

Daniel : Senang je, aku tutup Wifi..

http://lawakkisah.blogspot.com/search/label/Lawak%20Jenaka

Budak2 zaman sekarang kan….Thumbs upOpen-mouthed smile

4 thoughts on “Denda Anak

  1. petakbunga September 10, 2014 at 12:46 pm

    main game pun boleh..
    x pyh wifi

    • syamila September 10, 2014 at 4:26 pm

      betul tu…tp tk sama kot dgn online…no komen sbb tk main….

  2. puan kutu September 9, 2014 at 10:30 pm

    haha betul jugak, budak2 sekarang ni kena ajar camtu la..tutp wifi!hehe
    puan kutu recently posted..Afia Imanina 16 BulanMy Profile

    • syamila September 10, 2014 at 4:25 pm

      yup….tp offline game pn blh main….

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge