Website Maybank2u Palsu?

Zaman sekarang ni macam2 cara org buat untuk dapat duit…..halal haram dah tolak tepi…janji duit masuk….

Bila duit masuk…duit tu pula haram….jadi duit tu dah tiada keberkatan….apa jadi?….cepat habis la jawabnya….tak tahu belanja apa….dapat duit banyak…tp sekelip mata je lesap….hidup pun tak aman….

Bagi penguna mana2 laman web Maybank2u atau Cimbclick atau Bimb atau Public Bank…..sila…sila…sila…jangan klik link dari mana2 sumber….kalau klik pun, pastikan alamat web kat atas tu betul…

Nak lebih selamat, taip secara manual web address….dan bookmark siap2…jadi bila nk guna tk perlu la nak taip lagi….klik je kt bookmark tu…senang nk rujuk nanti…. :-)

3 Responses to Website Maybank2u Palsu?

  • assalamualaikum.

    ini komen pertama yeop di blog akak.

    sekarang ni memang macam-macam jadi, bila tiada kerja tu yang mereka buat dengan cara paling mudah. sebab tu yeop memang pantang bila ada sesuatu link di emel yeop.

    jadi hidup perlu berjaga-jaga.

  • you’re truly a excellent webmaster. The site loading pace is amazing.
    It seems that you are doing any distinctive trick.
    Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a excellent activity on
    this matter!
    website design recently posted..website designMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Mom, Baby & Kids Store
Mom, Baby & Kids Store
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Waktu Solat Kawasan Cukai
احد
15 Ramadan 1435
Now : Dhuhr (18:12)
Next : Asr (21:38)
Social
Top Commentators
UserOnline