Tudung kanak-kanak


Top 20 di Carian Google

Petang semalam, saje je gatal tangan test keyword ilham dari Denaihati.com di carian google…inilah hasilnya…keyword adalah 10 Entri Ogos 2013 tapi daripada 3 text yang berbeza….jom tengok hasilnya selepas 4 jam entri publish di SyamilaMohd.Com

522acf6326ece249a4000007

 

Hari ni macam ni…esok lusa kedudukan pasti akan berubah…blog ni pun tiada kategori khusus…apa yang terlintas…itu la yang ditulis…

522ad0d326ece206ca00001f

Sebenarnya ada cara nak buatkan entri tersenarai dalam carian google untuk jangka masa yang lama…boleh belajar dari Denaihati.com…sya pun ada belajar sebelum ni…ebook pun ada….tapi dah lama tak ikut rule…buat entri ikut suka hati…tak daya nak berSEO di blog sekarang ni…janji apa yang dikongsikan hasil dari idea secara spontan dan apa yang dihasilkan bermanfaat untuk semua…

522ad01526ece249a4000008

Comments

  1. Ummi Hanie says:

    tahniah… masuk juga blog kak sya dlm top 10 carian Google ๐Ÿ˜‰
    Ummi Hanie recently posted..Top 10 entri Ogos 2013 ummihanie.comMy Profile

    1. syamila says:

      Ala..sesekali je…blog hanie mmg ada sokmo… ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge