Tudung kanak-kanak


Sebenarnya Saya Isteri Dia

Drama ni dah lama keudara setiap Jumaat Jam 9.00 malam di TV3…tapi biasa jam 9 malam tu kami tengah tonton Movie kanak2 di Astro Disney 615…masa tengok promo tu memang la nak tengok Sebenarnya Saya Isteri Dia ini…tapi selalu je terlupa…almaklumla kan….sejak dah ada anak2 ni…dah jarang sangat tengok TV…kalau tengok pun lepas anak2 tidur…itupun kalau sya tak tertidur sama…hik3…

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia ini ada 13 episod…episod terakhir pada 5 July 2013…tak sabar nak tengok kesudahan cerita….

Suka tengok lakonan Tiz dan Izzue Islam…

SebenarnyaSayaIsteriDiaimage.jpg

Karya Zura Asyfar ini mengangkat kisah perkahwinan yang didasari atas rasa terpaksa demi menjaga maruah keluarga.

Drama bersiri 13 episod ini diarahkan oleh Raja Ahmad Alaudin dengan barisan pelakon popular seperti Tiz Zaqyah (Syaf), Izzue Islam (Firash/Chad), Qi Qushairi (Haqimy), Uqasha Senrose (Rania), Azlee Khairi (Raimy), Fezrul Khan (Farish), Mustapha Kamal (Datuk Fakhrul), Wilma (Datin Farizah), dan Marisa Yasmin (Aida).

Bercinta dengan orang lain tetapi berkahwin dengan orang lain, beginilah kisah cinta antara Syaf dan Firash bermula.

images5.jpg

Dari episod 1 sehingga episod 7 sya layan kat youtube ajer…mula episod 8 baru mula tengok kat TV3…sebab MIL pun minat sama…kiranya join sekali ler… 😉

Anda berminat tapi tak sempat nak tengok di TV3…apa kata klik je link dibawah…boleh tengok secara online atau download di PC masing2….dan tengok sampai puas…. ^_^

http://suffer.frenzyfm.my/2013/05/sebenarnya-saya-isteri-dia-tv3.html

Comments

  1. Myra Jay says:

    Myra layan gak, tak pernah miss lagi.. tp yg tak best sebab citer ni da nak abes…huhuu
    Myra Jay recently posted..PROMOSI Soft Book Washable for ChildrenMy Profile

    1. syamila says:

      Itula kan…seronok tgk tiz…

  2. Ummi Hanie says:

    hanie pun jrg layan drama2 ni kak sya… tp sesekala tertengok tu mmg menarik gak drama ni

    p.s: theme apa ni kak sya? cun 😉 masih pakai artisteer ke kak? hanie dah xleh bukak artisteer lepas pakai pc ni
    Ummi Hanie recently posted..Adik ipar Dr. Syeikh Muszaphar juga seorang doktorMy Profile

    1. syamila says:

      Masih guna artisteer…tp guna yg version 4….dan yg educational aje…buat theme tp tk boleh save dan preview….kalau buat dan nak sambung esok….tk blh la…kena siapkan juga…then upload kat web utk preview theme camne…leceh la sket….tp best….hehehe

  3. titan says:

    mesti ramai makcik-macik suka tengok cite nih. hoho..
    titan recently posted..Cerita seram malam Jumaat.My Profile

    1. syamila says:

      Bukan setakat mak cik….nenek pun suka….hik3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge