Tudung kanak-kanak


Pemilihan breast pump

Setiap breast pump yang ada dipasaran tak semua serasi dengan sesetengah ibu2…ramai juga menggunakan kaedah marmet…tapi hasilnya sama dengan mereka yang menggunakan pam…malahan lebih meriah…

image (Unimom forte)

Pemilihan breast pump juga jangan bergantung kepada harga pam tersebut…kononnya pam yang mahal la yang terbaik…ada juga ibu yang tidak serasi dengan pam yang mahal dan boleh dikatakan yang terbaik setakat ini berdasarkan review ibu2 yang menggunakannya
image(madela freestyle)

Bagi yang berkemampuan, boleh je dapatkan sebiji…ada juga beli dengan ansuran…apapun ada juga ibu2 yang serasi hanya menggunakan pam yang murah
image(Unimom allegro)

Tidak ketinggalan juga ada ibu2 yang memilih pam yang cute & comel…me ler tu…#^_^#…nasib baik serasi…awalnya beli unimom allegro version lama, setelah 4 bulan guna upgrade ke unimom forte…sebab forte warna pink dan cute…harga murah untuk double pump…tapi sudah tentu research dulu kan….banyak komen positif dari ibu2 yang menggunakannya….apa lagi…order la satu… O(∩_∩)O
image

(madela manual)

image

(unimom mezzo manual)

Unimom Mezzo dan Unimom Allegro dah pun jual kepada kawan yang memerlukan…simpan lama2 pun tak elok jugak kan…sekarang hanya bergantung kepada Unimom Forte…lagipun unimom forte boleh je tukar manual…hanya perlu beli switch kit (to convert electric unimom pump to manual pump)

PC311902

RM40.00 sahaja di E-MumShop

Related Post :

Review Unimom Forte ; Review Unimom Mezzo

Comments

  1. […] 11. Aktiviti Wajib Hujung Minggu 12. Hujung minggu 13. Jumbo Chiller 14. Review Unimom Forte 15. Pemilihan breast pump 16. Tahap kesedaran masih lemah 17. Indahnya saat itu 18. Bila bayi tidak poopoo@berak 19. Kebaikan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge