Tudung kanak-kanak


Indahnya saat itu

Setiap malam mula pukul 8 malam teman ahmad buat kerja sekolah sambil menyusu dan layan husna…kalau tak teman…alamatnya kerja sekolah entah kemana…tengok tv je memanjang….channel 613…Disney Junior…nak unsubscribe tak boleh sebab ambil sport….kena ambil juga 1 pakej dalam kategori mini….hmmm….
image

Bila dah teman tu…nak kena tengok betul2 dia buat kerja….dan kebiasaannya husna akan main sorang2…bila merengek nak tido abah la yang tidurkan atas katil…sedih la pula tak sempat nak tidurkan husna sambil df (direct feeding)…suka sangat saat itu kan….

Bila kerja sekolah ahmad dah siap baru la jenguk husna…suara dah penat…badan lagi la…dari balik kerja petang tak de rehat…macam2 kerja nak kena siapkan…masa ni la nak rehat kan diri…baring tepi husna…tepuk2 sket bagi dia jaga…dan ‘yessss’ masa untuk menyusu sambil peluk husna….akhirnya dua2 terlena…. O(∩_∩)O

Indahnya kan saat itu….

Comments

  1. […] Jumbo Chiller 14. Review Unimom Forte 15. Pemilihan breast pump 16. Tahap kesedaran masih lemah 17. Indahnya saat itu 18. Bila bayi tidak poopoo@berak 19. Kebaikan Susu Ibu 20. Susu ibu adalah yang terbaik!!! 21. […]

  2. umialya says:

    Sya.. tunjuk le gambar 3 beradik, winduuuuuuuuuu
    umialya recently posted..Pencarian ‘Top Komen’ Jan-Mac 13My Profile

    1. syamila says:

      Kak….nanti sya upload yea…lama tk jenguk blog akak…tak de masa…hhuhu

  3. Myra Jay says:

    Bestnya moment tu..
    Bila la nak dapat rasai pengalaman tu 😀
    Myra Jay recently posted..Sarapan BerkhasiatMy Profile

    1. syamila says:

      Insya allah suatu hari nanti…amin

  4. Katak Comel says:

    terbayang2..
    ble la nk ade baby sendiri..
    huhu
    Katak Comel recently posted..VIDEO NAJIB TUN RAZAK DIMALUKAN DI KONSERT PSY DI PENANGMy Profile

    1. syamila says:

      insya allah…suatu hari nanti… ^_^

  5. puanbee says:

    sorang lagi anak akk nama apa ? takde pulak cerita dia dlm ni haha ..jd hairan
    puanbee recently posted..Info : peluang melanjutkan pelajaran percuma di MaghribiMy Profile

    1. syamila says:

      Sorg lg tu ira..tk de dlm cerita sbb dia tak de kerja sekolah….hik3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge