Indahnya saat itu



Setiap malam mula pukul 8 malam teman ahmad buat kerja sekolah sambil menyusu dan layan husna…kalau tak teman…alamatnya kerja sekolah entah kemana…tengok tv je memanjang….channel 613…Disney Junior…nak unsubscribe tak boleh sebab ambil sport….kena ambil juga 1 pakej dalam kategori mini….hmmm….
image

Bila dah teman tu…nak kena tengok betul2 dia buat kerja….dan kebiasaannya husna akan main sorang2…bila merengek nak tido abah la yang tidurkan atas katil…sedih la pula tak sempat nak tidurkan husna sambil df (direct feeding)…suka sangat saat itu kan….

Bila kerja sekolah ahmad dah siap baru la jenguk husna…suara dah penat…badan lagi la…dari balik kerja petang tak de rehat…macam2 kerja nak kena siapkan…masa ni la nak rehat kan diri…baring tepi husna…tepuk2 sket bagi dia jaga…dan ‘yessss’ masa untuk menyusu sambil peluk husna….akhirnya dua2 terlena…. O(∩_∩)O

Indahnya kan saat itu….

9 thoughts on “Indahnya saat itu

  1. umialya March 11, 2013 at 3:24 pm

    Sya.. tunjuk le gambar 3 beradik, winduuuuuuuuuu
    umialya recently posted..Pencarian ‘Top Komen’ Jan-Mac 13My Profile

    • syamila April 6, 2013 at 2:00 pm

      Kak….nanti sya upload yea…lama tk jenguk blog akak…tak de masa…hhuhu

  2. Myra Jay February 15, 2013 at 1:52 pm

    Bestnya moment tu..
    Bila la nak dapat rasai pengalaman tu 😀
    Myra Jay recently posted..Sarapan BerkhasiatMy Profile

    • syamila February 15, 2013 at 10:07 pm

      Insya allah suatu hari nanti…amin

  3. Katak Comel February 12, 2013 at 9:07 am

    terbayang2..
    ble la nk ade baby sendiri..
    huhu
    Katak Comel recently posted..VIDEO NAJIB TUN RAZAK DIMALUKAN DI KONSERT PSY DI PENANGMy Profile

    • syamila February 13, 2013 at 9:25 am

      insya allah…suatu hari nanti… ^_^

  4. puanbee February 9, 2013 at 1:22 pm

    sorang lagi anak akk nama apa ? takde pulak cerita dia dlm ni haha ..jd hairan
    puanbee recently posted..Info : peluang melanjutkan pelajaran percuma di MaghribiMy Profile

    • syamila February 9, 2013 at 5:09 pm

      Sorg lg tu ira..tk de dlm cerita sbb dia tak de kerja sekolah….hik3

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge