Tudung kanak-kanak


iPhone 5 Gadget Impian

Saya bukan peserta contest yea…hanya pengundi dan penyokong sahaja…persaingan semakin sengit untuk merebut hadiah utama iPhone 5 dalam contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran blogger hebat masa kini…Denaihati

Rupanya memang ramai peminat iPhone 5 ni kan…tak termasuk saya la yea…sebab saya ni bukan kaki gadget pun…(walhal tak de duit nak beli….hahahahaha)

Teringin juga nak guna produk keluaran Apple ni…tapi mampu guna iPod je….dah ok la tu kan…sekurangnya ada juga lambang Apple kat belakang….ada ke yang nak bagi iPhone 5 Percuma yea….hik3…

Pihak Denaihati memang selalu anjurkan contest dan menawarkan hadiah yang menarik…setiap peserta akan cuba pelbagai cara untuk meraih undi dan bersaing secara sihat untuk merebut hadiah utama….

Sebelum ni saya pun ada juga ambil bahagian tapi separuh jalan je…tak terdaya nak teruskan persaingan sebab masa tu tengah mabuk dan sepanjang tempoh mengandung anak ke-3, mood untuk update blog hilang terus…

Kali ni pun tak boleh masuk juga sebab tarikh penyertaan dah pun ditutup…jadi sekarang ni saya akan sokong semua peserta dalam mendapatkan undi…tak sempat lagi nak menjelajah semua peserta….insya allah dalam seminggu ni boleh lawat blog2 yang mengambil bahagian….^_^

Untuk persaingan kali ini, tugasan yang diberikan untuk semua peserta contest iPhone 5 Gadget Impian adalah :

1. Tugasan Pertama : Cabaran G +1. Peserta perlu mengumpulkan sebanyak mungkin klik G +1 untuk entri penyertaan anda.

2. Tugasan Kedua : Cabaran SEO. Tempatkan blog anda antara top 10 di Google.com dengan keywords “iPhone 5 Gadget Impian“.

3. Tugasan Ketiga : Undian Pembaca. Akan ada entri khas.

4. Lima Top Blogger Malaysia akan menilai blog top 10 berdasarkan design, kandungan dan kesungguhan.

Semua tugasan akan ditutup tepat jam 11.59 pm, 24/12/12.

Seramai 85 orang peserta telah menyahut cabaran di atas :

1 http://amriawan.blogspot.com
2 http://sayagilerpurple.blogspot.com
3 http://ainunmardhiyyah.blogspot.com
4 http://blog.qashmere.net
5 http://shahrulsite.net
6 http://lamancoretcorot.blogspot.com
7 http://www.faizalfredley.com
8 http://blog.amirez.com
9 http://normj1001.blogspot.com
10 http://ejamothman.com
11 http://www.namiacinta.com
12 http://akubiomed.com
13 http://hafizrahim.com
14 http://hatiputera.com
15 http://www.cikpjaz.com
16 http://kertaswarnamerah.blogspot.com
17 http://www.khairul-zamri.com
18 http://creativeourminds.blogspot.com
19 http://www.ajumohit.com
20 http://smp3lembang.blogspot.com
21 http://www.syuhadasalleh.my
22 http://tuudia.com
23 http://dawaihati.com
24 http://blogsyarih.com
25 http://puanbee.com
26 http://ordinarygurl-sue.blogspot.com
27 http://toogreentobefalse.blogspot.com
28 http://pipoq.blogspot.com
29 http://naziman.com
30 http://www.sensasi2020.com
31 http://cheezemaz.blogspot.com
32 http://askep-net.blogspot.com
33 http://amirulhakim1996.blogspot.com
34 http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com
35 http://ceritacikika.blogspot.com
36 http://www.yastro.net
37 http://peluangtercipta.blogspot.com
38 http://www.akmaomar.com
39 http://wanzawawi.com
40 http://bahrain-info.blogspot.com
41 http://eiz1004.upprofits.com
42 http://jmr23.com
43 http://earncent.com
44 http://www.ciklilyputih.com
45 http://www.azri.my
46 http://www.azamrashid.com
47 http://www.fazrol.com
48 http://www.bonikacak.com
49 http://onlajer.blogspot.com
50 http://www.hasrulhassan.com
51 http://pondokkecil.com/blog
52 http://puangojes.blogspot.com
53 http://www.siezuka.com
54 http://www.aminjohar.com
55 http://education-vionet.blogspot.com
56 http://coretancyber.com
57 http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com
58 http://nurulnadiahmamat.blogspot.com
59 http://profhariz.com
60 http://www.zulkbo.com
61 http://zonbebas.com
62 http://saljuhumairah.blogspot.com
63 http://dululainsekaranglain.com
64 http://www.anakulucheka.com
65 http://www.eyriqazz.com
66 http://hakaluka.blogspot.com
67 http://www.hafizmohd.com
68 http://nakbebel.blogspot.com
69 http://sharidawati.blogspot.com
70 http://diarisakuragurl.blogspot.com
71 http://alinmarlini.com
72 http://ummihanie.com
73 http://aimancool99.blogspot.com
74 http://www.bicaramakdara.com
75 http://wangerrard.com
76 http://www.cikgunaman.com
77 http://hatisamronkin.com
78 http://aziewan.com
79 http://www.myvitrd.com
80 http://miri4evernet.blogspot.com
81 http://www.faizalpj.com
82 http://bloggernote.org
83 http://nikkhazami.blogspot.com
84 http://kongsibersamanora.blogspot.com
85 http://amarzaim.my

Dan hadiah utama untuk contest iPhone 5 Gadget Impian adalah iPhone 5 Baru, warna hitam/putih, 16GB….

iPhone 5 Gadget Impian

Sebarang pertanyaan dan info terkini boleh terus ke Group Denaihati Network

Untuk semua peserta Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my

“SELAMAT BERJUANG UNTUK MENCAPAI IMPIAN MENDAPATKAN IPHONE 5”

Comments

  1. puanbee says:

    terasa kemeriahan contest kali ni ..

    terima kasih kak sya undi kitaorang ni .. muah3x
    puanbee recently posted..Idea menu harian untuk bayi 6 bulan ke 12 bulanMy Profile

  2. cheeze maz says:

    Salam ziarah & kenal, rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

  3. Ummi Hanie says:

    jgn lupe support adik akk ni ye… hik3x :p

    http://ummihanie.com/iphone-5-gadget-impian/

    p/s: makin comei blog 😉
    Ummi Hanie recently posted..Tangkap gambar dengan iPhone 5My Profile

    1. syamila says:

      Kompen support…comel eh…design guna artisteer…hehehehe

  4. good luck..semoga dapat apa yang diimpikan.
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Izyan Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2My Profile

    1. syamila says:

      Sy tk join…lagipun impian nk galaxy note…tgh kumpul budget…moga impian akan jadi realiti next year…hehehe

    1. syamila says:

      Gud luck yea…moga impian menjadi realiti… (^__^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge