Orang Susu



Ira : ummi, kalau tak dok logo halal dok leh makan kan
Ummi : ye la…makanan yg tak dok halal dok molek, kekgi jadi dok sihat
Ahmad : orang cina & orang putih dakpe…blh makan
Ira : orang susu je dok leh makan…ummi ork
Ummi : orang susu???? (berfikir sejenak…mencari jawapan) oooo…betul3x

Orang susu = orang melayu ler tu…kite2…camne ntah ira boleh cakap org susu…kalau nak warna gambar org mesti cari warna susu (warna kuning)…hihihi

8 thoughts on “Orang Susu

  1. Ummi Hanie September 21, 2012 at 4:24 pm

    hahhaha… org susu… lawak le ira :p
    Ummi Hanie recently posted..Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatifMy Profile

    • SyamilaMohd September 21, 2012 at 4:29 pm

      pemikiran budak2 mmg kreatif kan…hik3

  2. sweetkurma September 14, 2012 at 2:45 pm

    hehehe sweetnya orang susu…tentu gebu kan
    sweetkurma recently posted..hati berbunga bungaMy Profile

    • syamila September 20, 2012 at 1:10 pm

      org susu kt rumah nk tk blh duduk diam kak…penat ummi nk melayan…hik3
      syamila recently posted..Unimom Mezzo PilihankuMy Profile

  3. Ibu Mifzal Arsyad September 14, 2012 at 9:53 am

    hehe..cute je..memula ingatkan org bermandikan susu..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Drama Adam & Hawa Episod 9 – 12My Profile

  4. Denaihati September 13, 2012 at 8:26 pm

    ingatkan orang susu ni macam orang minyak pulak…
    Denaihati recently posted..iPhone 5 Live EventMy Profile

    • syamila September 20, 2012 at 1:11 pm

      awal2 tu mmg selalu ignore je…bila dh byk kali bdk2 ni sebut…baru berfikir sejenak….he3
      syamila recently posted..Unimom Mezzo PilihankuMy Profile

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge