Tudung kanak-kanak


Orang Susu

Ira : ummi, kalau tak dok logo halal dok leh makan kan
Ummi : ye la…makanan yg tak dok halal dok molek, kekgi jadi dok sihat
Ahmad : orang cina & orang putih dakpe…blh makan
Ira : orang susu je dok leh makan…ummi ork
Ummi : orang susu???? (berfikir sejenak…mencari jawapan) oooo…betul3x

Orang susu = orang melayu ler tu…kite2…camne ntah ira boleh cakap org susu…kalau nak warna gambar org mesti cari warna susu (warna kuning)…hihihi

Comments

  1. Ummi Hanie says:

    hahhaha… org susu… lawak le ira :p
    Ummi Hanie recently posted..Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatifMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      pemikiran budak2 mmg kreatif kan…hik3

  2. sweetkurma says:

    hehehe sweetnya orang susu…tentu gebu kan
    sweetkurma recently posted..hati berbunga bungaMy Profile

    1. syamila says:

      org susu kt rumah nk tk blh duduk diam kak…penat ummi nk melayan…hik3
      syamila recently posted..Unimom Mezzo PilihankuMy Profile

  3. hehe..cute je..memula ingatkan org bermandikan susu..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Drama Adam & Hawa Episod 9 – 12My Profile

    1. syamila says:

      maybe sbb kulit dorg cerah…susu kan putih…he3
      syamila recently posted..Unimom Mezzo PilihankuMy Profile

  4. Denaihati says:

    ingatkan orang susu ni macam orang minyak pulak…
    Denaihati recently posted..iPhone 5 Live EventMy Profile

    1. syamila says:

      awal2 tu mmg selalu ignore je…bila dh byk kali bdk2 ni sebut…baru berfikir sejenak….he3
      syamila recently posted..Unimom Mezzo PilihankuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge