Tudung kanak-kanak


Cartoon Network vs Kek Karamel

Malam macam ni best je layan cerita kartun dengan anak2…biasa layan channel disney…ada movie best setiap hari…kat rumah ni walaupun subscribe banyak channel..tapi hari2 dok layan channel cartoon je…rasa macam rugi pula kan…tapi itula Astro…layan je ler…

Tapi biasanya awal cerita tak tahu…sebab movie mula pukul 7.30mlm…biasa dapat tengok paling awal pun pukul 8.00mlm

Biasa la merehatkan diri di malam hari…betulkan urat2…sambil baring2…nak duduk memang dah tak boleh…tak selesa sebab seharian dah duduk buat kerja di pejabat…

Minta Ira buat kerja rumah…tak nak pula dia…sebab tak nak pergi sekolah…maklumla dah lama cuti sebab tak sihat…mula la liat nak pergi…

Ahmad dah lena…keletihan seharian bermain…

Sekejap lagi nak keluar ambil kek yang pesan semalam…sebab makan Kek Karamel lagi best dari layan cartoon…minggu ni teringin nak makan kek…nak buat malas..order je…  🙂

Hmmm…teringin pula nak makan kek hasil tangan yan@yanmieonline.com….tapi jauh sangat…kalau dekat mesti dah minta buatkan…hik3…

Update :

Kek Karamel dah selamat sampai rumah…tapi tak sempat snap pun sebab teringin sangat2 nak makan…dah habis makan 1/4…alhamdulilah kenyang…nak sambung layan cartoon…alahai rupanya dah habis…sambung buat kerja rumah yang tertangguh…basuh pakaian ahmad & ira yang penuh sebakul…

Ni la rupa Kek Karamel yang sya order…ni copy gambar dari facebook owner…kalau kawan2 yang tinggal area Kemaman, Terengganu…kalau nak order boleh je tempah di SINI….

Kalau ada yang rajin nak buat sendiri boleh je cari resepi yang berlambak di google.com…sya biasa suka guna resepi dari Mat Gebu

Sekian…

Comments

  1. Ct Twins says:

    assalamualaikum…sambil dok mngadap komputer terjumpa blog ni..pandai buat blog ye..cuma nk cari kenalan…;) salam perkenalan;)

  2. Ummi Hanie says:

    Alamak… m’goda keimanan betullah kek karamel ni.. tp mesti manis giler kan kak sya 😉

    hmm.. maybe tu sbb kami tak langgan astro. tp kemudian hari x taulah pule
    Ummi Hanie recently posted..Tips melajukan Internet di komputer desktop (PC) dan komputer riba (Laptop)My Profile

  3. eiela says:

    nampak menyelerakan.. tak pernah buat lagi.
    eiela recently posted..Misi Menambah Berat BadanMy Profile

  4. Fuuu~~ Sedapnyeee~~ 😀
    Izzuddin Fauzi recently posted..Blog Report Minggu Ke-2My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      yummyyy… 🙂

  5. titan says:

    tengah diet. tak makan kek sekarang. haha..
    titan recently posted..The Power of SEO.My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      ala takpe…rasa sikit je…

  6. mkn kek sambil tgk tv syok juga.. 🙂
    Jebeng Otai™ recently posted..Durian Runtuh FGVHMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      Makan kek kat dapur je…malas nk bawa atas…tv kat dapur tak de astro…layan bola je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge