Assalamualaikum

Dah lama nak tukar theme (rumah baru untuk blog syamilamohd.com) lagi…tapi tak jumpa yg sesuai…sya suka yg simple2 je…tak nak yang bunga2 cam sekarang ni….mengidam la pulak…hahaha….

Cuba juga usha kat mr google…tapi itula tak jumpa…maklumla sekarang ni tidak boleh duduk lama2 dpn komputer..mula la sakit kepala…ada juga yang berkenan…tapi size pula kecil…nak edit memang malas…banyak masa diperlukan…

Entah bila la blog ni nak berwajah baru agaknya…hmmmmm…..

Berbalik kepada keluarga…tahun ni baru minggu lepas berkesempatan bawa anak2 jalan2 jauh dari kemaman…tak de la jauh mana pun..setakat pergi ke kuantan je…niat asal nak pergi shopping barang dapur kat Giant Kuantan…tapi tak jadi sebab perbezaan harga yg besar la jugak…jadi shopping barang plastik je…balik kuantan pergi semula shopping kat Cola Agency di Kemaman…harga barang dapur kat sini memamg berbaloi2x…

Tapi ok la…bukan main seronok budak2 dapat jalan2…tak beli barang mainan pun kat diorang…masing2 nak main naik kereta mainan…dah dapat satu..berebut la pula..nasib la…ramai yang tunggu giliran…he3

 

20 Responses to Jalan-jalan cari makan dan rumah baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Follow Me
Pray For BOEING 777 MH17
Pray For BOEING 777 MH17
Waktu Solat Kawasan Cukai
ثلاث
24 Ramadan 1435
Now : Dhuhr (18:13)
Next : Asr (21:37)
Subscribe for latest update

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Find us on Facebook
Top Commentators
UserOnline
Archives