Penyusuan Susu Ibu



Jalan-jalan cari makan dan rumah baru

Assalamualaikum

Dah lama nak tukar theme (rumah baru untuk blog syamilamohd.com) lagi…tapi tak jumpa yg sesuai…sya suka yg simple2 je…tak nak yang bunga2 cam sekarang ni….mengidam la pulak…hahaha….

Cuba juga usha kat mr google…tapi itula tak jumpa…maklumla sekarang ni tidak boleh duduk lama2 dpn komputer..mula la sakit kepala…ada juga yang berkenan…tapi size pula kecil…nak edit memang malas…banyak masa diperlukan…

Entah bila la blog ni nak berwajah baru agaknya…hmmmmm…..

Berbalik kepada keluarga…tahun ni baru minggu lepas berkesempatan bawa anak2 jalan2 jauh dari kemaman…tak de la jauh mana pun..setakat pergi ke kuantan je…niat asal nak pergi shopping barang dapur kat Giant Kuantan…tapi tak jadi sebab perbezaan harga yg besar la jugak…jadi shopping barang plastik je…balik kuantan pergi semula shopping kat Cola Agency di Kemaman…harga barang dapur kat sini memamg berbaloi2x…

Tapi ok la…bukan main seronok budak2 dapat jalan2…tak beli barang mainan pun kat diorang…masing2 nak main naik kereta mainan…dah dapat satu..berebut la pula..nasib la…ramai yang tunggu giliran…he3

 

Promosi Mealshakes

Tagged: ,

Comments: 20

  1. Puanbee May 2, 2012 at 10:52 pm Reply

    Haha nanti kalau jumpa themes best2 bee email kak sya eh .. Sibuk sikit anak dah 2 org sekolah
    Ni tp boleh je nak on sambil2 tu cr themes

  2. eiela May 2, 2012 at 9:23 pm Reply

    kak sya banyak juga tukar theme ek
    eiela recently posted..Hilang Stress Tengok Mimik MukaMy Profile

    • SyamilaMohd May 2, 2012 at 9:55 pm Reply

      masih mencari yg sesuai..tp itula..tk de masa nk godek2..

  3. Ummi Hanie May 1, 2012 at 10:41 pm Reply

    besar2 dah budak2… kemaman dgn kuantan xjauh sgt ke kak sya?

    theme ni hanie penah pakai sebentar satu ketika dulu… igt tak? ;) cntik, cume kecik comel je
    Ummi Hanie recently posted..Cuti panjang sikitMy Profile

    • SyamilaMohd May 2, 2012 at 9:55 pm Reply

      kemaman dgn kuantan dalam 45 minit aje…

  4. puanbee April 30, 2012 at 8:16 pm Reply

    Tinggi2 dah budak2 ni nampak lain bebenor dah ..
    puanbee recently posted..Tunai janjiMy Profile

  5. puanbee April 30, 2012 at 8:16 pm Reply

    Lamanyaaaa baru ada satu entri , kak ambik lah theme mcm bee tu pun tak peee .. putih n senang nak edit mcm mana rupa akk nak .. heheh
    puanbee recently posted..Tunai janjiMy Profile

    • SyamilaMohd May 2, 2012 at 9:54 pm Reply

      itula….mood asyik tak de aje…ala..nanti sama lak…ingat nk minta tolong bee cari theme utk kak sya..tp bee skrg sibuk je..terpaksa la cari sendiri…ambil masa yg lama la nampaknya….agaknya thn depan baru jumpa kot…he3

  6. mama maman aka yana April 8, 2012 at 4:13 pm Reply

    header br..?? sy pun rasanya dok guna header lama.. hehehe
    mama maman aka yana recently posted..Tablet punya pasalMy Profile

    • SyamilaMohd May 2, 2012 at 9:52 pm Reply

      header yg sedia ada…crop aje dari wallpaper…tp skrg ni guna yg default je..tk de masa nk buat yg baru…

  7. Myra Jay April 3, 2012 at 12:09 pm Reply

    Rajin kak sya godek2 nak cari rumah baru :)
    Pandai coding2 ni senang :)
    Myra Jay recently posted..Zizan dengan kereta baru – Mitsubishi Evo 10My Profile

    • SyamilaMohd May 2, 2012 at 9:50 pm Reply

      tak de la rajin mana pun…tgh cari yg sesuai…

  8. Jebeng Otai™ April 2, 2012 at 12:05 am Reply

    berebut ker??..huhu
    Jebeng Otai™ recently posted..Project 365My Profile

  9. umialya April 1, 2012 at 6:02 pm Reply

    rindunya kt demo 2 beradik, besar pnjg dah ek
    umialya recently posted..keresahan hatiMy Profile

    • syamila May 2, 2012 at 9:46 pm Reply

      lama tk bersiaran kan…sya pun rindu kt princess…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Website Security Test