Tudung kanak-kanak


Penat la kami nanti…

biginspector

Minggu ni mmg sibuk semacam je…ye la bida auditor dtg..macam2 la dorg korek nanti…jadi bersedia la menjawab segala persoalan yg ditimbulan nanti…

Rata2 ramai yg tk suka auditor kan…sbb suka cari kesalahan org lain..tp nk buat macam mana dh keje dorg….nasible….Open-mouthed smile

LGW21

Comments

  1. Ummi Hanie says:

    itulah dugaan dlm pekerjaan kan ummi …sabar yea… wat pelan2 😉

    1. SyamilaMohd says:

      ala hanie…ummi dh terlepas audit sebab mc seminggu…kena chicken pox…suka dan sedih….

  2. Nazayiena says:

    Kat opis akak pun baru lps audit Sirim dan bln 12 nanti audit dalaman lg…
    memang x semua suka audit.

    1. SyamilaMohd says:

      sebab suka cari kesalahan…he3…ala..biasa la kan…

  3. IntaNBerliaN says:

    Dulu saya pun kena audit.. tp skrg duk umah je so, dh terlepas dr audit.. hihii
    IntaNBerliaN recently posted.."Pandai"nya Alisha makan buah pelam.. (",)My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      best kan dpt duduk rumah….huhuhu

  4. Saya pun auditor jugak. Untuk MS ISO 9001:2008. Tapi saya pulak yang takut nak pergi audit. Macam mana plak tu ? hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Tarikh dan Lokasi Lihat Anak Bulan Zulhijah / Aidiladha 2011My Profile

  5. puanbee says:

    dulu bee kerja ada juga hadap audit nih sabor je ler..sekarang tk de audit2 dah hihih
    puanbee recently posted..Aksi Di Ladang Starwberry Genting (Strawberry Farm)My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      ala bee…masa keje biasa la kan … best kan dok rumah….kalau la kak sya pun dok rumah sendiri macam bee…mesti best kan… 🙂

  6. Nani says:

    hehehe… memang camtu pun kan.. penat sangat.. redha je la.. tapi kalau time auditor dtg ni best sket.. kalau kat opis nani, kitorang ada makan best2.. sbb nani akan belikan utk auditor makan.. pizza ke.. kfc ke.. or apa2 fastfood yg best… ehehe
    Nani recently posted..No Montel hari ke – 8 – Kerisi Masak Cuka & Kari Ayam Susu..My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      ye ke..kt sini auditor dtg angkat air je…makan sendiri tanggung….hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge