Tudung kanak-kanak


Percutian yg tak dirancang

Assalamualaikum…

Hari jumaat lepas baru berkesempatan pergi ke Gambang Waterpark … dh lama plan nk pergi..selalu je tk jadi…akhirnya tercapai jugak…yg paling seronok sudah tentulah ahmad & ira… Smile

Mmg tak de plan pun nk pergi sana… mlm jumaat tu je tetiba rasa nk pergi main air kat sana…kebetulan mood abahnya ok lak pagi tu…apa lagi..on je la… Winking smile

Perjalanan ambik masa kurang 2 jam…

Malas nak bercerita panjang,,,layan gambar aje la yea….

DSCF1006d

DSCF0968dDSCF0982dDSCF0978dDSCF0984dDSCF0986dDSCF1002dDSCF1003dDSCF1008d

eh…mana ahmad? tk tidur ker? tk tidur pun….tgh makan… sampai rumah dh kul 8.30 mlm…lepas mandi2…dlm stgh jam ahmad pun lena di buai mimpi…ira lak dlm kul 11 mlm baru tido…

SyamilaMohd

Comments

  1. Ummi Hanie says:

    beshnyerr…main air…
    gempak gak ye Gambang Waterpark tu ummi 😉

    kami ni Bukit Merah laketown resor yg dekat ni pun xmerasa main air lg :p

    1. SyamilaMohd says:

      itula…best sgt tgk budak2 ni main… 😉

  2. kakyong says:

    wah.. bestnya sya…
    seronok la anak2 dpt main air…
    dpt juga release tensen ya..
    kakyong recently posted..Jom layan Nur Kasih the movieMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      happy sbb tgk budak2 ni happy… itula kak yong..dpt gak release tension..tp lupa nk off tepon…sempat lagi auditor call…. huhuhu

  3. sw33tdarling says:

    my in-law pun ada kat sana weekend lepas…

    1. SyamilaMohd says:

      ye ker…

  4. mamaqari says:

    seronoknyer diorg mandi manda…bestnyer tmpt nih
    mamaqari recently posted..Happy Birthday MakCik!!!My Profile

    1. SyamilaMohd says:

      mmg best.. ada free blh la pergi…

  5. ziela says:

    Wah! saya pun teringin nak ke sana…tapi belum kesampaian..insyallah..tunggu lepas bersalinkan bb dulu..baru syok g mandi manda kat sana kan 😀
    ziela recently posted..Mummy in the blackMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      lepas bersalin blh la pergi sana… 😉

  6. umialya says:

    bestnya.. kami blum smpai lg..
    umialya recently posted..ala kadar jeMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      sya pun baru je sampai…

  7. puanbee says:

    ye lah budak2 yg ni pun diorang pulun kan kak! haa
    puanbee recently posted..Diariummi GiveawayMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      betul tu bee..janji dpt main..he3

  8. puanbee says:

    tempat ni lebih kurang mcm sunway ke kak ?
    puanbee recently posted..Diariummi GiveawayMy Profile

    1. SyamilaMohd says:

      lebih kurang le…tp sunway lagi besar… bg budak2 ni yg ni pun dh cukup seronok…he3…

  9. hehe..
    mesti seronok budak-budak tu kan..

    1. SyamilaMohd says:

      maunya tk seronok….pertama kali dpt main kt tmpt camtu..biasanya main kt kolam renang je..he3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge