Tudung kanak-kanak


Asmara2…hmm…best ke?

Assalamualaikum…

Budak2  org wat bising je….nk tgk citer Asmara2 pun tk senang…tp dpt jugak le tgk jalan citer camne…ni kali pertama tgk drama ni…selalunye dok baca review dari Kak Yong aje…Smile

Hmmm…best la jugak…apa2pun jom layan Asmara di TV3 setiap Selasa jam 9 malam….

images (3)

             images (4)images (5)

SyamilaMohd

Comments

  1. Myra Jay says:

    Myra layan jugak.. tp Asmara 1 xtengok, baru tgk Asmara 2 je, tp layan cenggitu je, xberapa faham jalan crita sangat.. Tp nmpak mcm best 🙂
    Myra Jay recently posted..Promosi Hebat Penghabisan Stok Cepattttt !!!!My Profile

  2. ummi danish says:

    best sgt… suke tgk. tp geram coz babak asmara-zaliya tk byk. babak melati lak byk,….. tak patut!
    heheh emo plak
    ummi danish recently posted..we are the winner @ MUMcentre family categoryMy Profile

    1. syamila says:

      tk tgk sgt citer ni…tp mmg best la episod ni…suka tgk zaliya….tk suka melati…suka sgt merajuk….he3

  3. lin azlina says:

    saya pun layan citer ni dah..best..romantik jer asmara dan melati tu..loving couple…
    lin azlina recently posted..JUVANA ada ke cikgu pompuan yang sanggupMy Profile

    1. kakyong says:

      Lin,
      akak tak suka Asmara & Melati.. tak romantik pun.. Asmara tu hazab layan bini kuat majuk..

      lagi suka Asmara & Zaliya.. masa musim 1 dulu… best scene romantik depa.. 😉

      jgn marah saya.. saya fanatik Asmara-Zaliya..
      kakyong recently posted..Asmara 2 episod 9 – kembang mula mekar di hati kuMy Profile

      1. syamila says:

        kak yong..sya suka tgk zaliya..melati tu kuat sgt merajuk…

  4. miza yusof says:

    best ! miza suka tengok 🙂
    ak suka sahlan yang tamak. hihi
    miza yusof recently posted..BERSANTAI DI TEPI PANTAIMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge