Tudung kanak-kanak


Kemalangan Ngeri…ramai penumpang terkorban…

 

Salam semua…

Ni sebenarnya berlaku di kemaman…berita ni sya dapat dari facebook kemaman…dekat je ngn rumah sya…camne la driver tu bawak…habis penumpang bertaburan kat tepi jalan…sya pun baru je tahu..camne la tk tahu kemalangan ngeri camtu yea..agaknya masa tu sya tak de kt rumah kot…

Banyak yg tidak dpt di selamatkan….Crying

Jom tengok gambar yg sempat di ambil oleh mereka yg kebetulan ada di tempat kejadian…

 

Haaa….kan ramai penumpang yg sampai ajal…Big Grin Dah la telur tu mahal…byk pulak yg tak dpt di selamatkan…ni mesti kes tk ikat betul2…dah nasib telur tu nak jadi camtu….Tongue

 

SyamilaMohd

Technorati Tags:

Comments

  1. Ummi Hanie says:

    eee…sygnye telur2 tuuu ….

    1. syamila says:

      kan..dh le mahal..

  2. kakyong says:

    sya,
    dah agak dah.. mesti n3 ulangan ni… :p
    kakyong recently posted..Nak sikit tempias glamer dari Mazidul AkmalMy Profile

    1. syamila says:

      tgh try and error ni..last2 mmg tak jadi..biorle…malas nk mikir..he3

  3. Salam,kak…hehe..saya ingtkn betul2 ramai penumpng…rupanya semua dlm kuilt lagi.Terima kasih ceriakn hari saya.

    1. syamila says:

      salam…kita ceriakan suasana ptg… 🙂

  4. umialya says:

    hmmmm.. lawak2
    My recent post rajinnya anak ummi

    1. syamila says:

      saje buat lawak sket sesekali..menceriakan suasana….he3…

  5. kuman says:

    alahai…. terkena lagi hahhaha
    best kak best… gila banyak ayam yg terkorban tu ehheh
    My recent post Tutorial cepat- Cara nak add Shoutmix box kat blog

    1. syamila says:

      sesekali kita buat lawak sket…blh hilangkan penat… 🙂

  6. Myra says:

    Amboi kak Sya, pndai wat lawak ek..
    Ingtkan betul la td, saspen tul..hee

    1. syamila says:

      myra…ceria sket si petang jumaat…penat dok kemas rumah dari pagi tadi…he3…

  7. seepot says:

    isk3…
    ingtkan btol2 tadi…
    suspen giler.

    kalaulah telur2 ni digunakan dengan betul…
    org laki dah jadi sasa ni…haha.

    1. syamila says:

      a'ah kan..syg lak terbuang camtu je..he3…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge