Kemalangan Ngeri…ramai penumpang terkorban…



 

Salam semua…

Ni sebenarnya berlaku di kemaman…berita ni sya dapat dari facebook kemaman…dekat je ngn rumah sya…camne la driver tu bawak…habis penumpang bertaburan kat tepi jalan…sya pun baru je tahu..camne la tk tahu kemalangan ngeri camtu yea..agaknya masa tu sya tak de kt rumah kot…

Banyak yg tidak dpt di selamatkan….Crying

Jom tengok gambar yg sempat di ambil oleh mereka yg kebetulan ada di tempat kejadian…

 

Haaa….kan ramai penumpang yg sampai ajal…Big Grin Dah la telur tu mahal…byk pulak yg tak dpt di selamatkan…ni mesti kes tk ikat betul2…dah nasib telur tu nak jadi camtu….Tongue

 

SyamilaMohd

Technorati Tags:

14 thoughts on “Kemalangan Ngeri…ramai penumpang terkorban…

  1. Ummi Hanie April 22, 2011 at 8:31 am

    eee…sygnye telur2 tuuu ….

    • syamila April 23, 2011 at 1:12 pm

      kan..dh le mahal..

  2. kakyong April 22, 2011 at 4:38 am

    sya,
    dah agak dah.. mesti n3 ulangan ni… :p
    kakyong recently posted..Nak sikit tempias glamer dari Mazidul AkmalMy Profile

    • syamila April 22, 2011 at 8:14 am

      tgh try and error ni..last2 mmg tak jadi..biorle…malas nk mikir..he3

  3. ummuabdullahsyaakir October 29, 2010 at 1:44 pm

    Salam,kak…hehe..saya ingtkn betul2 ramai penumpng…rupanya semua dlm kuilt lagi.Terima kasih ceriakn hari saya.

    • syamila October 31, 2010 at 3:15 am

      salam…kita ceriakan suasana ptg… 🙂

  4. umialya October 29, 2010 at 10:30 am

    hmmmm.. lawak2
    My recent post rajinnya anak ummi

    • syamila October 31, 2010 at 3:22 am

      saje buat lawak sket sesekali..menceriakan suasana….he3…

  5. kuman October 29, 2010 at 9:13 am

    alahai…. terkena lagi hahhaha
    best kak best… gila banyak ayam yg terkorban tu ehheh
    My recent post Tutorial cepat- Cara nak add Shoutmix box kat blog

    • syamila October 29, 2010 at 9:18 am

      sesekali kita buat lawak sket…blh hilangkan penat… 🙂

  6. Myra October 29, 2010 at 9:12 am

    Amboi kak Sya, pndai wat lawak ek..
    Ingtkan betul la td, saspen tul..hee

    • syamila October 29, 2010 at 9:18 am

      myra…ceria sket si petang jumaat…penat dok kemas rumah dari pagi tadi…he3…

  7. seepot October 29, 2010 at 8:58 am

    isk3…
    ingtkan btol2 tadi…
    suspen giler.

    kalaulah telur2 ni digunakan dengan betul…
    org laki dah jadi sasa ni…haha.

    • syamila October 29, 2010 at 9:17 am

      a'ah kan..syg lak terbuang camtu je..he3…

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge