Tudung kanak-kanak


Akhirnya Penantian Berakhir Jua….

Assalamualaikum…

Penat kan dok tunggu setiap hari isnin – jumaat kul 6.30 ptg….nak tgk citer Kejora & Bintang..walaupun dh tgk kt youtube tp nk tgk kt kt tv..he3…

Akhirnya penantian berakhir bila episod kemuncak sudahpun menanti semua penonton setia…

My MIL mmg suka sgt tgk citer ni…tp kan sakit hati gak bila layan drama indonesia ni…nak luahkan sesuatu perkara tu lambat sangat…byk sgt bab mulut ternganga dan mata terbeliak…Big Grin

Tk kisahla janji pelakon2 je comel2…Winking

Seronok bila berakhir ngn hepy ending….sian lak nak mak tiri kejora..jadi gila…itula bila suka sgt berhasad dengki ngn org lain…kan dh merana…

Perbuatan Jahat akan dibalas dgn balasan yg setimpal…

Mulai 5 mei ni nanti akan muncul lak sinetron terbaru..cam menarik gak..jom layan sinopsis Cinta Melodi

cinta-melody_thumb[1]

Sinopsis Cinta Melody

Melody adalah gadis yang cantik dan cerdas. Dia bekerja sebagai supervisor di sebuah perusahaan mie instant/makanan ringan. Melody tinggal bersama nenek (Fatima), ibu (Nissa), tante (Hanny), dan dua sepupu (Agung dan Jelita). Hanny dan Nissa adalah dua menantu Fatima yang tinggal bersama, setelah anak-anak Fatima (Fajri dan Fajar) meninggal secara bersamaan karena kecelakaan.

Saat kecelakaan itu, hanya mayat Fajri yang ditemukan sementara mayat Fajar tidak. Hal ini menyebabkan Nissa bersikeras kalau suaminya masih hidup. Nissa selalu marah kalau Fatima ingin membuatkan makam untuk Fajar. Nissa marah dengan dalih bahwa tidak masuk akal membuat makam tanpa ada jasad. Sementara itu Hanny sangat membenci Nissa karena ia merasa bahwa suaminya meninggal karena kelalaian Fajar membawa mobil. Hanny menganggap Nissa adalah janda pembunuh.

Continue Baca kat SINI

Credit to Yanmie : http://yanmieonline.com/2011/04/cinta-melody-sinopsis-sinetron-cinta-melody-dan-trailer/#ixzz1KhVTpsjk | Under Creative Commons License: Attribution

SyamilaMohd

Comments

  1. Ummi Hanie says:

    oh…hanie xpenah tgk…astro ke ummi?

    1. syamila says:

      astro ria.. kul 6.30 ptg… episod awal2 mmg tk layan pun…bila dh 3/4 baru tgk…he3…biasanya camtu le..

  2. kakyong says:

    kejora & bintang tu citer apa? sinetron indon ker?
    kakyong recently posted..Apa lagi boleh dibuat dengan buah sukunMy Profile

    1. syamila says:

      indon kak yong…kat astro ria…

  3. fa10 says:

    oooo.. penantian sinetron rupanya
    fa10 recently posted..1st GiveAway by Wan Myzura CollectionsMy Profile

    1. syamila says:

      he3…camtu le …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge