Tudung kanak-kanak


Penatnya kalau macam ni selalu…

Assalamualaikum…

Tension je skrg ni…sebab system kt ofis tu wat hal..tk stabil…rekod hari ni..esok nya ada la data yg hilang…ada tu data thn 2009…ada la jumpa kalau transcation utk satu2 akaun tu tk byk…kalau dh byk mmg susah nk cari…

Sebelum ni tak tahu lagi masalah nya camni..ingatkan data hilang sebab tukar ke pc baru…then masa nak restore data tu ada satu diskette rosak…maybe data dlm tu le yg hilang…dh betulkan mana yg dpt..ada byk jugak la akaun yg dh setel…tp bila sya double check…ada akaun yg tk betul lak..cam bank reconciliation…hari ni dh setel semua..siap print dah…esoknya bila tgk balik..figure dh lari…sampai hari ni sya masih tk dpt detect…

Cakap nk guna system baru…tak tahule bila…nampaknya nak kena tukar gak secepat mungkin…nak rekod pun dh malas skrg ni…terpaksa la buat aging dlm excel…

Malas dh nak fikir..biarkan je sampai audit 2010 selesai…lepas tu ingat nk tukar yg lain…sementara system baru beroperasi…byk keje tk pe janji data ada…susah nanti bila tgk statement kalau data asyik berubah2…cam chipsmore..kejap ada, kejap tak de…Sad

Tips Hari Ini

Mandi Pagi sebelum subuh @ sekurang kurangnya sejam sebelum matahari naik. Air sejuk yang meresap kedalam badan boleh mengurangkan lemak mengumpul. Kita boleh saksikan orang mengamal mandi pagi kebanyakan badan tak gemuk. – baca lagi di http://cvtampang.tripod.com/id32.html

SyamilaMohd

Comments

  1. bee says:

    susah jugak tu yer kak..hurm

    tips tu bagus lah bee nak try lah mandi subuh2 selalu bee mandi malam…oke tak?

  2. kakyong72 says:

    ini lah masalah bila guna acctg system.. camana pun mesti ade masalah…
    skrg ni guna sistem apa sya?

    tag GA http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/ga-s
    My recent post Kenduri adik bertunang

  3. umialya says:

    nak wt cmnr? kn byk2 brsbr jwbnya
    My recent post Undian 10 blog tercantik 2011 kumpulan 1 bermula

    1. syamila says:

      sabar byk2…

  4. kayrul says:

    kesiannyer kak…kena suruh bos tukar computer baru nie…hehehehe
    My recent post Belum ketahuan lagi

    1. syamila says:

      itula…dh gtaw tp tak de respon….huhuhu

  5. MamaYatie says:

    huhu..mmg penat kalo asyik camni..asyik ulang keja yg samal la jawabnya

    1. syamila says:

      waaaaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge