SyamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)



 

Salam ceria semua…

Gara2 entry AJL2010 semalam, ramai yg dtg ke blog sya…rata2nya dari en google…mmg best kan SEO platform wordpress ni….entry tu pun kul 6.30 pagi tadi baru sya publish…semalam tido tk sempat nk wat…tgk pun last2 aje..tu pun dlm keadaan mamai…Smile with tongue out

Biasanya plg ramai pelawat yg o9 dlm satu2 masa adalah 6 org aje setakat ni…tp bila on jap tadi..terkejut sya…16 org…tq so much pada yg dth menjengah blog sya yg tak seberapa ni…Red heartThumbs upWinking smileBe right back

Jom tgk buktinya….ni yg lagi bersemangat nk berblog ni…Computer

visitor2

SyamilaMohd

13 thoughts on “SyamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)

  1. kakyong72 January 13, 2011 at 3:24 pm

    Tahniah Sya…
    WP memang very mesra SEO..

    mcm blog kedai kakyong la.. kalo search kakyong's shoppe.. mesti blog WP yg dah private tu yg muncul… 😛

    • syamila January 14, 2011 at 2:25 am

      betul tu kak yong…

  2. cik tom January 13, 2011 at 9:11 am

    tahniah kak syamila…bagus tue…good luck sis!!cik tom doakan yg terbaik utk akak 🙂

    p/s: sori ye akak..skang jrg bw singgah blog akak..kalau kelapagan cik tom konpem dtg 🙂

    • syamila January 14, 2011 at 2:25 am

      tp tk leh nak lawan cik tom lagi ni…he3…

  3. Que January 13, 2011 at 7:37 am

    Steadylah kak… teruskan berblog utk kebaikan bersama

    Entri bes kat sini Malaysia Ranking ke – 142 Dunia | Juara Piala Suzuki AFF 2010

    • syamila January 14, 2011 at 2:25 am

      insya allah… 😉

  4. melur January 13, 2011 at 12:07 am

    Tahniah Syamila jelita
    My recent post SAYA PUN BERKETURUNAN NABI JUGA!

    • syamila January 13, 2011 at 4:41 am

      tq kak melur jelita

  5. ayie January 11, 2011 at 9:19 am

    tahniah…blog sy pon blum prnah lg 16 on9 dlm 1 mse..pncapaian yg sngguh mmbrangsangkan..tingkatkan usaha anda…
    My recent post Berita Terkini Misbun-BAM- Perbezaan Pendapat Punca Misbun Letak Jawatan

  6. Ummi Hanie January 11, 2011 at 8:11 am

    seo mmg best…
    doakn Hanie brtemu jodoh dgn blog WP soon yer ummi 😉
    My recent post Sana sini AJL 25

  7. tehr January 10, 2011 at 4:50 pm

    semangat2
    kalau kena gayanya
    memang seronok main seo ni 😀

  8. tiefazatie January 10, 2011 at 1:00 pm

    hihi..tahniah sis!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge