Tudung kanak-kanak


Merlin | THE TEARS OF UTHER PENDRAGON

 

Salam ceria semua…

Sya ni suka sgt tgk citer khayalan dan penyiasatan…uols suka tak?…minggu ni dh mula musim Merlin3..baru je lepas layan movie Merlin ni…tk sabar lak nk tgk drama bersiri lak mulai minggu depan…Smile with tongue out

Suka tgk watak Merlin & Arthur…

GW869H200

Sedikit sinopsis movie Merlin utk Season 3

It’s been a year since Morgana went missing. After a long search, she is finally found wandering in the woods, and nobody but the King can rejoice more. Morgana tries to put the past behind her, and she tries to make Merlin her friend again. But Merlin does not fall for her, as he knows she is not the Morgana he used to know.

SyamilaMohd

Comments

  1. hadina says:

    mmg best lah tgk semalam…nnt kite tgk lagi yer next week

  2. zai says:

    rugi plak malam tadik tak tengok…penat zzzzzz huhuhu

  3. fad says:

    Salam shamila, BSB suka tengok muka hero nyer jerr

  4. Ummi Hanie says:

    salam ummi,

    hanie memula tu lgsg x minat tgk merlin ni tp masa season kedua,tertengok…eihhh best pulok…
    smlm pun hanie tgk gak tp smbil blogging dan trtidur masa BF baby…hehe….
    geram la dgn Lady Morgana tu !
    My recent post Tutorial – Buat Kotak Iklan

  5. syu90 says:

    wah..besnye dah nk ada balik citer nie..
    suke jgk tgk dlu2..
    skang xtau la smpt ke tak..
    My recent post syu bertuah-Lagi Pemenang Mush 1st Giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge