Blog WP Memang Bagus Dalam SEO



Tudung kanak-kanak


 

Salam semua…

Tahun baru ni membawa byk perubahan…internet kat rumah dah ok..sya pun dah boleh buat bw dan traffic pun tk macam 1-3 bulan lepas..mmg merundum sesangat…tak sampai 100UV dalam sehari…skrg ni alhamdulillah…

Sya pun dh mula explore en google cari maklumat sebagai sumber utk buat entry….jauh perjalan luas pengetahuan kan…Winking smile

Kebanyakan traffic 2-3 hari ni datangnya dari carian google…mmg bagus SEO blog WP ni kan..sebab tu ramai yg suka platform WP..lagipun WP ni mmg best…pluggin mmg byk..dan senang nak guna..tk perlu masuk code itu ini…just upload ke folder Pluggin then klik Activate..done…macam2 plugin yg disediakan khas utk WP…

Jom tgk gambar di bawah..ni sya ambik dari nuffnang….kebanyakan traffic semalam dan hari ini dtgnya dari EN Google selain dari kawan2 blogger yg best cam Kak Yong, MZ, Hanie, Kak Sarah, Sofia, Gengkapak, Threeq2 dan rakan blogger yg lain…tq yea semua sbb sudi dtg sini…Open-mouthed smile

traffic

Nanti sya buat Award khas utk uols…Insya Allah…

Esok adalah hari terakhir utk join SYamila’s Giveway..sape2 yg lum join dan terasa nak join tu meh la join..sempat lagi tu…Be right back

SyamilaMohd


4 thoughts on “Blog WP Memang Bagus Dalam SEO

  1. kakyong January 5, 2011 at 10:08 am

    setuju dgn sya..

    sbb kan blog kedai kakyong yg 1st guna WP.. kalo buat search mesti yg blog WP yg naik.. yg blogspot punya sampai la ni tak naik2 lagi… huhuuuu…

  2. bee January 4, 2011 at 4:31 pm

    huhu tapi ada cakap susah… mcm takut pulak nk ke wp..tapi bee dah pakai domain..hosting blogspot lagi..
    My recent post Alexa Ranking Sebelum Dan Selepas Tukar Domain

  3. Ummi Hanie January 4, 2011 at 1:26 pm

    ni yg brsemangat nk berhijrah ke WP utk blog personal nih…get ready..hehe…;p

  4. lin azlina January 4, 2011 at 12:58 pm

    terasa jugak nk pakai wp..hehehe..domain pun lum ada lagi…sis ummi hani pun kata wp lagi ok jika nak seo! kena explore ni…

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge