Tudung kanak-kanak


Jom Baca Karangan Best…

Open-mouthedNerdHappyBig GrinBatting EyelashesConfusedTongueLaughing

SyamilaMohd

Technorati Tags:

Comments

  1. cik tom says:

    lucu je ek bila baca karangan ni..tp best jugak ek akak sbb kalo leh jumpa cikgu ensem..hahaha

    1. syamila says:

      betul tu cik tom…kalau kelas cikgu ensem…rajin je nk belajar…wakakaka

      1. umialya says:

        he3, kemain lg sya milih cgu ye?
        My recent post naper le karang ni pelupa sgt2

        1. syamila says:

          kak..ala..zaman budak2…he3…

  2. ummu auni says:

    lucu bila baca karangan budak2…
    My recent post – assignment terbaru ummi –

    1. syamila says:

      itu la…kadang2 tu jenuh jugak nk paham…he3…

  3. seepot says:

    kak…
    saya ada koleksi karangan budak2 sekolah ni.
    link:–> http://www.facebook.com/profile.php?id=1006287079

    1. syamila says:

      dh baca….he3..menceriakan suasana…

  4. kakyong72 says:

    siapa lah yg punya karangan ni..

    My recent post Anak-anak belum pernah kena chicken pox

    1. syamila says:

      budak2 kak yong..agaknya sya masa kecik dulu pun camtu kot…tp rasanya tk pernah kena panggil ngn cikgu sbb dpt markah rendah…he3…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge