Jom Baca Karangan Best…


10 thoughts on “Jom Baca Karangan Best…

  1. cik tom November 5, 2010 at 2:31 pm

    lucu je ek bila baca karangan ni..tp best jugak ek akak sbb kalo leh jumpa cikgu ensem..hahaha

    • syamila November 5, 2010 at 2:47 pm

      betul tu cik tom…kalau kelas cikgu ensem…rajin je nk belajar…wakakaka

      • umialya November 5, 2010 at 2:59 pm

        he3, kemain lg sya milih cgu ye?
        My recent post naper le karang ni pelupa sgt2

        • syamila November 5, 2010 at 3:07 pm

          kak..ala..zaman budak2…he3…

  2. ummu auni November 5, 2010 at 12:33 pm

    lucu bila baca karangan budak2…
    My recent post – assignment terbaru ummi –

    • syamila November 5, 2010 at 2:13 pm

      itu la…kadang2 tu jenuh jugak nk paham…he3…

  3. seepot November 5, 2010 at 11:46 am

    kak…
    saya ada koleksi karangan budak2 sekolah ni.
    link:–> http://www.facebook.com/profile.php?id=1006287079

    • syamila November 5, 2010 at 2:46 pm

      dh baca….he3..menceriakan suasana…

  4. kakyong72 November 5, 2010 at 9:20 am

    siapa lah yg punya karangan ni..

    My recent post Anak-anak belum pernah kena chicken pox

    • syamila November 5, 2010 at 2:41 pm

      budak2 kak yong..agaknya sya masa kecik dulu pun camtu kot…tp rasanya tk pernah kena panggil ngn cikgu sbb dpt markah rendah…he3…

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge