Tudung kanak-kanak


Chinta Chanduri Episod Akhir–Part 2

 

Salam semua…

Selamat pagi…hari ni cuaca mmg sejuk…mendung je…musim tengkujuh kan…mmg cuaca tk menentu…sebab tu skrg ramai budak2 demam…ahmad & ira pun baru je ok dar demam…alhamdulillah

Ptg semalam tamat sudah drama bersiri Chinta Chanduri…mmg sedih la tgk…menangis teresak2…Crying faceCrying sampai adik pun gelak sakan…tgk sya nangis…Big Grin

Scene yg akhir tu yg best..bila saadatul tolong iman sarungkan cincin kat jari chinta…sebab masa tu chinta pun dh tak berdaya…saadatul nak impian chinta tercapai walau sekejap…elok je cincin tersarung…chinta menghembuskan nafas yg terakhir…sini lagi la daku menangis…CryingCrying

Semalam dok terfikir gak..mana la anak chinta duu…rupanya ada..sentiasa mengikuti perkembangan ibunya dari jauh…Smile

Kalau ada yg terlepas tgk..blh download kt blog Dini…semua episod ada…jom klik di SINI

SyamilaMohd

Technorati Tags: ,

Comments

  1. kakyong72 says:

    heheh.. tak follow citer ni..
    nanti ade masa nak review kat website tv3..
    My recent post Otaku–perencah char kuey teow ade sape pernah guna

  2. Ummi Hanie says:

    *semptale = sempat le … huhu typo
    My recent post Ambik kad laporan Kakak

    1. syamila says:

      dh rasa ending camtu…tp still sedih jugak…he3…

  3. Ummi Hanie says:

    hehee..nangis ek ummii..

    hanie tgk gak tp kering jer..sbb dah buleh agak chinta akan mati d hujung cerita…tp semptale bergelar isteri iman walaupun sebentar…hmm..
    My recent post Ambik kad laporan Kakak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge